انگليس به فيفا شكايت كرد
به دنبال اظهارات جنجال برانگيز رييس کميتهي اجرايي فدراسيون فوتبال روسيه، انگليس به فيفا شکايت کرد و از روسيه خواست رسما عذرخواهي کند.
با وجود اين که روسيه رسما انصراف خود را از ميزباني جام جهاني 2018 اعلام کرده، اما اظهارات آندري سوروکين دربارهي شرايط ميزباني انگليس و زيرسوال بردن شايستگي اين کشور براي ميزباني جام جهاني، اعتراض انگليسيها را به دنبال داشته است.
سوروکين پيش از اين دربارهي انگليس گفته بود: در دنياي امروز چيزي براي پنهان کردن وجود ندارد. همه مي دانند که لندن بالاترين آمار جرايم را در مقايسه با شهرهاي بزرگ اروپا دارد و ميزان مصرف مشروبات الکلي در ميان جوانان لندني از هر شهر ديگر بيشتر است.
اين مقام مسئول در فدراسيون فوتبال همچنين دربارهي ادعاي نژادپرستي روسها گفته بود: اين مساله به هيچ وجه صحت ندارد. کاملا مشخص است که آستانهي صبر و تحمل انگليسيها در برخورد با خارجيها چقدر کم است.
سخنگوي فدراسيون فوتبال انگليس پس از اظهارات طوفاني سوروکين، عنوان کرد: شکايتي را تنظيم کرده و به فيفا ارسال کردهايم تا اين مساله را بررسي کند و تکليف مشخص شود. آنها بايد عذرخواهي کنند.
پس از اظهارات سخنگوي انگليسي، سوروکين دربارهي اظهارنظر جنجالي خود گفت: فکر مي کنم اساسا چيزي مطرح نکردم که نياز به عذرخواهي داشته باشد. براي تمام صحبتهايي که مطرح کردهام مدرک وجود دارد و اگر لازم شود ارائه خواهم داد. مساله مهم ديگر اين است که اين شکايت چرا اکنون مطرح شده است؟ فکر مي کنم فيفا مسائل کافي براي بررسي دارد و نمي تواند در حال حاضر به اين پرونده رسيدگي کند.
يکي از اعضاي کميتهي ميزباني جام جهاني روسيه هم گفت: اگر آنها ناراحت شده اند متاسفم، اما فکر مي کنم مسائلي که مطرح شد حقيقت داشت.
فيفا دوم دسامبر (11 آذرماه) در نشستي در زوريخ ميزبان جامهاي جهاني 2018 و 2022 را اعلام خواهد کرد.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/6