عابدزاده: دلبستگيام به پرسپوليس را بايد كنار بگذارم
مربي دروازهبانان استيل آذين گفت: با وجود اينکه هواداران پرسپوليس در قلب من هستند اما بايد دلبستگيام به اين تيم را کنار گذارم.
احمدرضا عابدزاده گفت: خوشبختانه پس از تساوي برابر شاهين که تيم نمايش خوبي ارائه کرد در حال حاضر نسبت به قبل در شرايط بهتري هستيم و خودمان را براي بازي حساس مقابل پرسپوليس آماده ميکنيم.
وي افزود: رودر رو شدن من با پرسپوليس سختي خاص خودش را دارد اما من در حال حاضر حرفهاي فکر ميکنم چون با استيل آذين قرارداد دارم و بايد علايق و دلبستگيهايم به اين تيم و هوادارانش که هميشه به من لطف و محبت داشتهاند را کنار بگذارم و تا آخرين لحظه به قراردادم متعهد و پايبند باشم و براي موفقيت تيمم تلاش کنم.
عابدزاده درباره رويارويياش با هواداران پرسپوليس نيز گفت: هميشه هواداران پرسپوليس را دوست داشته و دارم. آنها هميشه در قلب من جا دارند و من هر چه دارم از اين هواداران است. اميدوارم با يک بازي زيبا و تماشاگرپسند به 3 امتياز اين بازي برسيم.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/6
__________________
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
|