كاسيميرو: مقابل استقلال نتيجه خوبى مى گيريم
آلفردو کاسيميرو سرمربى تيم فوتبال نفت آبادان گفت: استقلال را به خوبى مى شناسم و مى دانم که مقابل اين تيم نتيجه خوبى مى گيريم.
وى در مورد شرايط نفت عنوان کرد: بازيکنان نفت مقابل تماشاگران خودى بهتر ازمسابقات خارج از خانه هستند و مقابل تيم هاى بزرگ نمايش بهترى دارند. او افزود: من به نتيجه گرفتن مقابل استقلال اميدوار هستم چون مى دانم که هواداران آبادانى تيم خود را تنها نمى گذارند. استقلال هم تيم بزرگى است. مظلومى قبلا در آبادان کار کرده و با فوتبال خوزستان آشنا است اما من هم شناخت خوبى از اين تيم دارم. فيلم بازى هاى استقلال را ديده ام و به خوبى آنها را آناليز کرده ام. فکر مى کنم دو تيم بازى جذاب و تماشايى انجام دهند. سرمربى نفت آبادان يادآور شد: از بازيکنان خواسته ام مسابقه قبلى و باخت به پيکان را فراموش کنند و تمرکز خود را به بازى فردا بگذارند. البته ما مقابل پيکان واقعا خوب نبوديم. نمى دانم چرا در بيرون از آبادان نمى توانيم همان بازى هاى خانگى را انجام دهيم؟ کاسيميرو خاطرنشان کرد: اکنون فشار روى تيم ما وجود دارد. من از بازيکنان خواسته ام برنامه هايم را در زمين پياده کنند تا نتيجه بگيريم و مسئولان عالى رتبه شرکت نفت به لحاظ مالى ديد بهترى نسبت به تيم پيدا کنند. بازيکنان تيم تاکنون بابت پيروزى هاى به دست آمده پاداشى نگرفته اند.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/13