نمایش پست تنها
قدیمی 11-04-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

درخشان: سعى مى كنم جايگاهمان را در جدول ارتقا دهم
تهران IranSport.Net - حميد درخشان سرمربى تيم فوتبال شهردارى تبريز اميدوار است اين تيم با تلاش مديرعامل باشگاه و همت بازيكنان در ليگ برتر ماندگار شود.وى گفت: قبل از اينكه من به اين تيم بيايم شرايط خوبى نداشتند، در حال حاضر هم شرايط نرمال نيست اما ۲ عامل من را به كارم دلگرم مى كند: يكى مديرعامل تيم است كه خيلى تلاش مى كند شرايط بهترى داشته باشيم و عامل ديگر بازيكنان و دست اندركاران تيم هستند. او خاطرنشان كرد: هيچ قولى نمى دهم كه در پايان ليگ كجاى جدول باشيم اما سعى مى كنم جايگاهمان را در جدول ارتقا دهيم. با انگيزه اى كه در بچه ها مى بينم بيشتر از قبل اميدوار مى شوم به هدفمان كه ماندن در ليگ برتر است دست يابيم. وى درباره بازى با شاهين بوشهر اظهارداشت: بازى سختى را در بوشهر داريم اما با تلاش بچه ها و انگيزه اى كه در آنها مى بينم به اميد خدا دست پر بر مى گرديم.سرمربى تيم شهردارى تبريز با اشاره به دستيارانش در اين تيم گفت: آنها را حفظ خواهم كرد، بهاءالدين پناهى اكنون كمك بسزايى به من مى كند و تنها مربى بدنسازمان كه خيلى هم براى تيم زحمت كشيده با نظر خودش از تيم جدا خواهد شد و مسعود مطمنى كه قبلا در پيكان حضور داشت را به شهردارى مى آورم.وى در پايان درباره شكايتش از مديرمسئول يكى از سايتهاى خبرى كه برايش مشكل ساز شده بود، تصريح كرد: هنوز رضايتى نداده ام. من براى رضايتم شرطى داشتم كه هنوز از طرف آنها اجرا نشده است. از آنها خواسته بودم كه در سايتشان عنوان كنند در مورد من اشتباه كرده بودند اما تاكنون اين اتفاق رخ نداده است.

تاريخ مخابره پيام:پنجشنبه 13 آبان 1389
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید