نمایش پست تنها
قدیمی 11-04-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دايى: در ايران مديران ناكام فقط مى خندند
تهران IranSport.Net - سرمربى پرسپوليس گفت: در ژاپن مسئولى كه دچار اشتباه مى شد هاراگيرى مى كرد و خودش را از بين مى برد اما در اينجا فقط مى خندند و حق اين و آن را ضايع مى كنند. على دايى در نشست خبرى باشگاه پرسپوليس به سطالات خبرنگاران پاسخ داد. متن كامل صحبت هاى سرمربى پرسپوليس به شرح زير است:
شكايت از فدراسيون را از طريق قانونى پيگيرى مى كنم
دايى در پاسخ به اين سوال، كه پرونده شكايت وى از فدراسيون فوتبال براى دريافت حق و حقوق مربيگرى به كجا انجاميد و آيا او به فيفا شكايت كرده است يا نه گفت: در اين مورد فقط يك توضيح كوتاه مى دهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانونى طى مى شود و من حقوق خودم را از طريق قانونى پيگيرى مى كنم و اجازه نمى دهم حقم پايمال شود.
پرسپوليس ژانويه در تركيه به ميدان مى رود
وى درباره اردوى تركيه در دى ماه گفت: تورنمنت تركيه با حضور اينتراخت فرانكفورت، كلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان تركيه و پرسپوليس در ژانويه ۲۰۱۱ انجام مى شود.
يك خداحافظى باشكوه و بى نظير براى كريم باقرى
به غير از تورنمنت تركيه در نظر داريم با يك تيم بسيار بزرگ بازى كرده و خداحافظى باشكوهى را براى كريم باقرى ترتيب دهيم. باقرى زحمات زيادى براى فوتبال ايران كشيده بنابراين قصد داريم مسابقه اى ترتيب دهيم و باقرى در يك شرايط خوب از فوتبال خداحافظى كند.
در اختيار نداشتن ملى پوشان بزرگترين مشكل پرسپوليس
مشكل اصلى ما تعطيلات نيست، مشكل اصلى اين است كه ما در تعطيلات همه نفرات را در اختيار نداريم. مثلا هادى نوروزى را سالم از ما مى گيرند و مصدوم تحويل مى دهند. براى آماده شدن دوباره نوروزى سه هفته زمان نياز داريم. من نمى دانم در تمرينات چگونه بازيكنان را تمرين مى دهند چون آنجا نيستم اما آنچه محرز است اين است كه من نفراتم را ناآماده مى گيرم. محمد نورى سالم مى رود و ناآماده برمى گردد و من بايد سه هفته روى اين بازيكن كار كنم تا آماده شود. عليرضا حقيقى كنار من نشسته است. خيلى از بازيكنانم را به تيم ملى مى برنند و آنجا روى نيمكت قرارشان مى دهند. من اگر همه نفراتم را در اختيار داشته باشم قول مى دهم كه پرسپوليس بهتر خواهد شد كما اينكه در دو هفته اخير شاهد بوديم روند ما بهتر شده است. براى حضور در تيم اميد دو تا از بهترين بازيكنانم را مى گيرند در حالى كه من براى آنها جايگزين ندارم و نمى توانم بروم از خارج بازيكن بياورم. كسى كه در اميد بارها بازى كرده را دعوت نمى كنند اما غلامرضا رضايى را مى برند. اين مسائل باعث مى شود تيم ما افت كند.
ماجراى شيث و آرامش پرسپوليس
از روزى كه آمدم در مسائل فنى حبيب كاشانى دخالتى نداشت و خوشبختانه همواره در كنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايى نيز اختيار تام را به من داد. از روزى كه به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور كردن حاشيه ها و آنچه كه به صلاح تيم است، قدم بردارم. براى من همه بازيكنان يكسان هستند. همه بايد به روند ايده آل پرسپوليس كمك كنند و هر كس خدشه اى به اين روند وارد كند از سيستم ما خارج خواهد شد.
پيام دايى به كريمى: ديگر اسم ها فوتبال بازى نمى كنند
در مورد اينكه آيا على كريمى سال بعد به پرسپوليس برمى گردد يا نه بايد بگويم كه نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايى يا امثال من است. خيلى ها به اين تيم مى آيند و مى روند. بدون شك خودم روزى اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز كه مهم است نام پرسپوليس است. يكى از عواملى كه مى تواند اين تيم را موفق كند اين است كه نفرات آماده و جوان كه بخواهند با جان و دل براى پرسپوليس تلاش كنند بايد در اين تيم بازى كنند.
براى من اسم ها بازى نمى كنند. با كريمى يا هر كسى ديگرى كه باشد اگر بتوانم خدمتى كنم از وى استفاده مى كنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيلى ها به دنبال اسامى هستند.
حميد على عسكرى جوانى بود كه سال گذشته كسى او را نمى شناخت اما الان اين بازيكن جوان يك وزنه براى تيم من است. بازيكنان جوان دوست دارند پيشرفت كنند و من نيز علاقمندم با چنين نفراتى كار كنم. كريمى بازيكنى است كه من احترام خاصى به وى قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق كرده و امروزه ما نمى توانيم با اسم ها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براى سال آينده در پرسپوليس باشم بهترين ها را جذب خواهم كرد كه بتوانند هواداران را راضى كنند.
بزرگترين اشتباهم همكارى با فدراسيون كنونى بود
بزرگترين اشتباه ورزشى ام همكارى با فدراسيون كنونى بود و ديگر چنين اشتباهى را تكرار نمى كنم. من از شما مى پرسم آيا مسئولان فدراسيون به غير از خودشان شخص ديگرى را به جاى خود معرفى كرده اند؟ آيا آنها از فوتباليست هاى قديمى و تحصيل كرده كسى را به جايى معرفى كرده اند؟ من عضو افتخارى فيفا بودم و الان عضو رسمى كميته فوتبال فيفا هستم. آيا كسى من را به آنجا معرفى كرد؟ من اگر به جايى رسيدم با تلاش و كوشش خود و عنايت خداوند بوده است.
در ژاپن مسئولان به دليل اشتباه خودكشى مى كنند و در ايران مى خندند
چرا يك بار به جاى تائيد سرمربى سيستمى كه كارش را درست انجام نمى دهد عوض نمى شود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب شدم اما چرا كسى كه من را به عنوان سرمربى انتخاب كرد كنار گذاشته نمى شود؟ ديوارى كوتاه تر از مربيان پيدا نمى شود و مثل آب خوردن اخراج مى شوند. در ژاپن مسئولى كه اشتباه مى كرد در گذشته هاراگيرى مى كرد و خودش را از بين مى برد اما در اينجا فقط مى خندند و حق اين و آن را ضايع مى كنند.
امروز در دادگاه ماليات بودم كه با فدراسيون فوتبال داشتم و در خيلى از جبهه ها بايد بجنگم با آقايان. متاسفانه لايحه اى را خودشان نوشته اند و زير آن را امضا كرده و به فدراسيون فوتبال داده اند را مى گويند اشتباه است. ما اشتباه كرديم هر چه گفتيم پس مى گيريم چون دروغ نوشته اند و به دنبال منحرف كردن اذهان بودند. در كنار پله و بكن باوئر مى نشينم و به كميته جوانان AFC فكر نمى كنم. من وقتى در فيفا هستم و در بالاترين جا به پيشرفت بيشتر فكر مى كنم و در كنار پله، بكن باوئر مى نشينم و با ژوژ وه آ و ابدى پله نشست و برخاست دارم بنابراين به كميته جوانان AFCفكر نمى كنم كه اگر چنين باشد من پسرفت كرده ام. دايى در مورد تيم ملى ايران در جام ملت هاى آسيا گفت: هيچ اظهار نظرى نمى كنم و فقط براى اين تيم آرزوى موفقيت مى كنم.
مقابل نفت عملكرد مطلوبى خواهيم داشت
براى ديدار روز جمعه با نفت دفاع چپ و راست خود را در اختيار نداريم و به دليل بارش باران نيز تمرينات اخير خود را در سالن برگزار كرده ايم اما مطمئن باشيد در بازى هاى آينده جاى خالى را به بهترين شكل پر خواهيم كرد.

تاريخ مخابره پيام:پنجشنبه 13 آبان 1389
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید