نمایش پست تنها
  #272  
قدیمی 11-04-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb نفت آبادان2 ـ استقلال0

نفت آبادان2 ـ استقلال0

آبادان شديداً‌ برزيلته


سایت گل - گرچه گل اول نفت مقابل استقلال كمي خوش اقبالانه بود اما آنها در اين پيروزي فوق‌العاده كار كردند و روزي به يادماندني را براي هوادارانش رقم زدند. نفت حالا هفتمين پيروزي خود را در ليگ به دست آورده و اين يك اتفاق بي‌سابقه در تاريخ اين باشگاه است آنها تيمي جذاب و سريع هستند كه فصلي موفق را پشت سر مي‌گذارند

گل‌ها: ساكي(29)، پاچاچيان(73) براي صنعت نفت آبادان
ورزشگاه تختي آبادان، تماشاگر 15هزارنفر
داور: محسن قهرماني
اخطار: مشكل‌پور، نويدكيا، ساكي(نفت)، صادقي،‌ رحمتي،‌ روانخواه،‌ مجيدي(استقلال)

نفت: حسن حوري، هدايت شهرياري(66 رسول ميرطرقي)، سجاد مشكل‌پور، عباس مرداسي،‌ رسول نويدكيا(80 علي مبيني)، اميد شريفي‌‌نسب،‌ فرهاد آل‌خميس،‌محمدرضا ذوالفنون(60 لئون پاچاچيان)،‌حسين بغلاني، نبي‌ ساكي، روح‌الله عرب
سرمربي: آلفردو كاسيميرو

استقلال: وحيد طالب‌لو،‌اميرحسين صادقي،‌حنيف عمران‌زاده،‌پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي،‌ كيانوش رحمتي(80 مهرشاد مومني)، اسماعيل شريفات(63 اميدرضا روانخواه)،‌ مجتبي جباري(21 ايمان مبعلي)، فرزاد آشوبي، ميلاد ميداودي،‌فرهاد مجيدي
سرمربي: پرويز مظلومي

شرح بازي:
سايت گل ـ‌ وقتي كه رسول نويدكيا با يك پاس ساده پشت دفاع ذوالفنون را در موقعيت تك به تك با طالب‌لو قرارداد مشخص بود كه روز بسيار سختي در انتظار استقلالي‌هاست. نفت آبادان آرام، سبك‌بال و با اعتماد به نفس بازي را آغاز كرد و تقريبا تا پايان مسابقه مثل يك تيم بزرگ نتيجه را به كف آورد و آن را حفظ كرد. نفت آبادان با مربيگري كاسيميرو پرطراوت‌ترين تيم فوتبال ايران است كه اگر بازي پرسپوليس را روي اشتباهات داوري نباخته بود تمام بازي‌هاي بزرگ را تا امروز به سود خود تمام كرده بود. كاسيميرو در مسابقه امروز هم با استفاده از فضاهاي وسيع ميان مدافعان كند استقلال مهاجمان تيمش را بارها با وحيد طالب‌لو رودر رو كرد؛ اگر گل دوم نفت مقابل استقلال را دوباره تماشا كنيم به شيوه هوشمندانه مربي برزيلي بيشتر پي خواهيم برد. زماني كه پاچاچيان تازه وارد كه اتفاقا مهاجم هم نيست با فاصله زياد با ساير مدافعان به طالب‌لو رسيد و با دريبل او با طمأنينه توپ را به تور دوخت. استقلال در بازي امروز برخلاف هميشه تيم خوش‌شانسي نبود و گل اول نفت تقريبا در حالتي تصادفي به ثمر رسيد اما آبي‌پوشان هرگز واكنش فوق‌العاده‌اي نسبت به اين گل از خود نشان ندادند وگرچه موقعيت‌هايي به دست آورند اما با وجود بزرگ‌نمايي گزارشگر آباداني ضربات آنها چندان پرقدرت نبود كه از حوري عبور كند. استقلال با اين شكست 24 باقي ماند؛ البته شانس با آنهاست كه مقام سوم آنها دست نخواهد خورد. نفتي‌ها هم امروز 22 امتيازي شدند و همچنان به حضور در بين تيم‌هاي بالانشين ادامه دادند. اين دستاورد بزرگ تيمي است كه جذاب و با طراوت بازي مي‌كند همانطور كه كاسيميرو گفت:«آبادان برزيلته»

شرح گل‌ها:
1ـ0(صنعت): دقيقه 29 شوت نبي ساكي پس از برخورد به پاي يكي از بازيكنان در آخرين لحظه تغيير مسير داد و در حالي كه طالب‌لو به سمت ديگري شيرجه زده بود بدون هيچ مشكلي وارد دروازه استقلال شود.
2ـ0(صنعت): دقيقه 73 پاس خوب رسول نوديكيا و فرار عالي لئون پاچاچيان از تله آفسايد اشتباه بازيكنان استقلال باعث شد تا بازيكن ارمني نفت بيرون محوطه جريمه استقلال با طالب‌لو تك به تك شود پس از عبور از او دروازه خالي را گشود.

بهترين بازيكن: در ميان بازيكنان نفت چند چهره شاخص وجود داشتند. گوش راست اين تيم محمدرضا ذوالفنون، نبي ساكي و البته روح‌الله عرب در بين هافبك‌ها شريفي‌نسب و نويدكيا بسيار خوب كار كردند و حسن حوري هم در حراست از دروازه كارش را به نحوه احسن انجام داد ضمن اينكه سجاد مشكل‌پور هم مثل هميشه خوب بود.

اتفاق ويژه: مجتبي جباري در دقيقه 21 مصدوم شد و از بيرون رفت تا يك بار ديگر هواداران استقلال را با كابوس مصدوميت خود روبه‌رو كند.

__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید