نمایش پست تنها
قدیمی 11-24-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

در حاشيه رقابتهاي مسترز لندن؛ مارادونا، مهره شانس جوکوويچ

او قرار است به من چند تکنيک خاص فوتبال را نشان دهد. اوهمين الان مربيگيري مي کند. شما نمي دانستيد؟ ما داريم روي توپهاي بلند که بايد با دست به آنها ضربه زد تمرين مي کنيم

سایت گل - رقابتهاي امسال مسترز تنيس جهان يک ميهمان ويژه به نام ديه گو آرماندو مارادونا دارد که البته دوشنبه شب درسالن اصلي برگزاري اين رقابتها با سوتهاي پياپي تماشاگران مواجه شد.

مربي سابق تيم ملي آرژانتين که مشغول تماشاي نواک جوکوويچ صربستاني برابر توماس برديچ بود، از ضربات فوق العاده اين تنيسور جوان بيش ازحد به وجد آمد، به طوري که در پايان مسابقه جوکوويچ ابراز اميدواري کرد با حمايت اسطوره فوتبال آرژانتين بتواند قهرمان اين دوره از رقابتها شود. مارادونا که يکي از هواداران پرو پا قرص تنيس است، بشدت سيد سوم اين رقابتها را که بعد از يک فصل استثنايي در مسترز لندن هم خود را جزو مدعيان قهرماني معرفي کرده، تشويق کرد

. جوکوويچ در دو ست تنيسور اهل جمهوري چک را مغلوب کرد تا شروعي خوب در اين مسابقات داشته باشد. تنيسورصربستاني در پايان بازي گفت که مارادونا از او در اين تورنمت حمايت مي کند. اين دو که از سه سال پيش تاکنون به دلايل مختلف هداياي مختلف بين هم ردوبدل مي کردند، سرانجام در لندن با يکديگر روبه روشدند. جوکوويچ براي ستاره سابق تيم ملي آرژانتين يک راکت و تي شرت فرستاده بود تا علاقه او را به وي نشان دهد و مارادونا هم با امضاي آن تي شرت جواب محبت جوکوويچ را داده بود.

زماني که مارادونا دردنياي فوتبال خدايي مي کرد و بهترين بازيکن نسل فوتبال خويش به شمار مي رفت، ستاره تنيس صربستان حتي هنوز متولد هم نشده بود. اما جوکوويچ همچنان يکي از هواداران افراطي مارادوناست و به خاطر گل با دست او به انگليس که خود مارادونا از آن به عنوان دست خدا ياد کرده، لذت مي برد.

جوکوويچ گفت: «همين که شخصيتي مثل مارادونا حامي من است براي من افتخار بزرگي محسوب مي شود. ملاقات کردن با او واقعاً باعث خشنودي است. شايد او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال دنيا درهمه دوران باشد، ولي درعين حال يکي از بزرگترين الگوهاي ورزشي تاريخ هم به شمار مي آيد.

يکي از خبرنگاران آرژانتيني به من گفت که مارادونا از تماشاي بازي من لذت مي برد و براي همين من برايش يک راکت و تي شرت فرستادم. او هم تي شرتي که برايش فرستاده بودم را امضا شده برايم برگرداند. من آن تي شرت را در خانه ام دريک جاي مخصوص نگه مي دارم. ما در يکي دو سال گذشته فقط از اين طريق با هم در تماس بوديم و اين اولين باري است که او را از نزديک مي بينم.

فهميده ام که او قصد دارد در کل اين تورنمنت در لندن حضور داشته باشد. اميدوارم حضور مارادونا براي من خوش شانسي بيارود»

با اينکه مارادونا خيلي کم زبان انگليسي را بلد است، اما جوکوويچ توانست با او به ايتاليايي حرف بزند و از مارادونا 50 ساله خواست تا بازهم براي تشويق او به سالن برگزاري رقابتها بيايد.

جوکوويچ سپس با طعنه به آن گل با دست به يادماندني مارادونا در جام جهاني مکزيک به انگليس که هنوز هم باعث مي شود مردم اين کشور او را هو کنند، به شوخي گفت: «ما درمورد احتمال اينکه او سرتمرينات و يا بازيهاي من بيايد حرف زديم، چون مي خواهيم کمي با هم تنيس و فوتبال بازي کنيم. خدارا شکر او قرار است به من چند تکنيک خاص فوتبال را نشان دهد. اوهمين الان مربيگري مي کند. شما نمي دانستيد؟ ما داريم روي توپهاي بلند که بايد با دست به آنها ضربه زد تمرين مي کنيم.»

مارادونا درچند سال اخير علاقه خود به تنيس را افزايش داده و حالا که مسؤوليتي دردنياي فوتبال ندارد، تصميم گرفته يک هفته اي درلندن به تماشاي مسابقات هشت تنيسور برتر جهان درمسترز پايان سال بپردازد.

جوکوويچ گفت به محض اينکه مارادونا را روي صندلي و در حال تماشاي بازي خودش ديده، به وجد آمده است. «مارادونا عاشق تنيس است.

من وقتي فهميدم که او قرار است مسابقه مرا تماشا کند، حتي از شدت هيجان کمي استرس گرفتم.اما حضور او به عنوان طرفدار خيلي مهم است. اين بدين معناست که من در زندگيم هم موفق بوده ام. اينکه افراد مهمي براي تماشاي مسابقات من مي آيند و چندساعت روي صندلي مي نشينند تا بازي مرا تماشا کنند، واقعا باعث افتخار است» رابرت دنيرو هنرپيشه مطرح هاليوود هم از حاميان پرو پا قرص جوکوويچ محسوب مي شود.