11-27-2010
|
 |
مدیر کل سایت  کوروش نعلینی
|
|
سپاسها: : 1,382
7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کرمانشاهی ها
با سلام به خدمت دوستان و همشهریان عزیز.
دوست عزیزمان داش کورش، مدیریت محترم ، ای سایت جالب و آموزنده را به من معرفی کرده بودن که با کمال میل آمدم و در اینجا ثبت نام کردم. البته فعالیت ما بیشتر در صفحه ی کرمانشاهی های فیس بوک هست و در اونجا هم دوستان زیاد کرماشانی از اقصی نقاط دنیا، به دور هم جمع کردیم و از شهرمان حرف میزنیم و با همدیه صفا مکنیم. الان میبینم که ای سایت شما ، امکانات بسیار زیادی داره و خیلی از چیزاشه مه هی بلد نیسم!
امیدوارم که با همکاری مشترک ، بتانیم، دوستان بیشتری را دور هم جمع بکنیم و از تجربیات همه ی دوستان و در همه جای دنیا استفاده بکنیم. قربان همتان.
سیروس
|
بزرگواری سیروس جان خوش امدی براگم
میمان خوش هاتی نویر ها پاتوه 
دیدی چنی راحت بود به علی ساده س
ایشالا کم کم بیشتر اشنا میشیم با محیط ها ما دوست داریم بتونیم پذیرایی خوبی بکنیم از همشهریامان پتانسیلش هست..
الان این نوشته ی من یا نوشته ی بالایی شما بهش میگن "پست" که در تاپیکی به اسم "بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه" که قبلا اقا هیوا ایجاد کرده ارسال کردیم
ولی میشه ادم خودش یه موضوع (تاپیک) جدید ارسال کنه مثلا زندگی نامه ی شامی کرماشانی
کلا همه چیز ممکنه 
ایشالا بیشتر ببینیمت اقا سیروس در سایت فارغ از اینکه سایر دوستان هم اینجا در خدمتشان باشیم یا نه .
موفق باشی .
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|