11-27-2010
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
متن اهنگ مه ره نجه از نازدار
مه ره نجه:
وه ره لام هه وه نی شه ر م وه ره لام وه ره لام وه ره لام ساره ژ که زامو به رینه م وه ره لام وه ره
لام وه ره لام وه ره لام هه وه نی شه ر م وه ره لام وه ره لام وه ره لام سارژ که زامو به رینه م وه ره
لام وه ره لام وه ره لام ئاواتی ژینی چه ند ساله م له م هه تاوه شیره ن که ئاواتی ژینی چه ندسال له
مه هه تاوه شیره ن که چاوی توش هه نده بی ره حمه هه لنایه له م شه وه زنگه چاوی توش هه نده
بی ره حمه هه لنایه له م شه وه زنگه به بونه ی تووا که من له م شاره وه له م ئای یار چون ده له
م ده له ی که تو به جه به هه له م به بونه ی تووا که من له م شاره وه له م یار ئاخ چون ده له م ده له ی که تو به جه به هه له م
وامه زانه که دوری له م دوری له م دوری له م دوری له م سوزی عه شقه ت جه م ئه هه له ئه
هه له ی ئه هه له ی ئه هه له ی وامه زانه که دوری له م دوری له م دوری له م سوزی عه شقه
ت جه م ئه هه له ئه هه له ی ئه هه له ی ئه هه له ی دوری چاوه کی خه مدارخه و له چاوه م ئه
توره دوری چاوه کی خه مدارخه وله چاوه م ئه توره دوری زامه کی به لاوه به یانی مه رگه م بو
ده نه دوری زامه کی به لاوه به یانی مه رگه م بو ده نه به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی
یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م به بونه تووا که من له م شاره وه له م یار ئاخ
چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م
وه ره ئازیز مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه
ی مه ره نجه ی به بی تو ئاواره و ته نیام مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی وه ره ئازیز مه
ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی به بی تو ئاواره و ته نیام مه ره نجه ی مه ره
نجه ی مه ره نجه ی په پوله ی عیشقه م بونی باخی دونیا گه شته که په پوله ی عیشقه م بونی با
خی گه شته که وه ره مالی ته وه نده که له م شه وه تاره ئاخ وه ره مالی ته وه نده که له م شه و
تاره به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م
به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م به
بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م ....
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|