نمایش پست تنها
قدیمی 11-27-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

متن اهنگ مه ره نجه از نازدار

مه ره نجه:

وه ره لام هه وه نی شه ر م وه ره لام وه ره لام وه ره لام ساره ژ که زامو به رینه م وه ره لام وه ره

لام وه ره لام وه ره لام هه وه نی شه ر م وه ره لام وه ره لام وه ره لام سارژ که زامو به رینه م وه ره

لام وه ره لام وه ره لام ئاواتی ژینی چه ند ساله م له م هه تاوه شیره ن که ئاواتی ژینی چه ندسال له

مه هه تاوه شیره ن که چاوی توش هه نده بی ره حمه هه لنایه له م شه وه زنگه چاوی توش هه نده

بی ره حمه هه لنایه له م شه وه زنگه به بونه ی تووا که من له م شاره وه له م ئای یار چون ده له

م ده له ی که تو به جه به هه له م به بونه ی تووا که من له م شاره وه له م یار ئاخ چون ده له م ده له ی که تو به جه به هه له م

وامه زانه که دوری له م دوری له م دوری له م دوری له م سوزی عه شقه ت جه م ئه هه له ئه

هه له ی ئه هه له ی ئه هه له ی وامه زانه که دوری له م دوری له م دوری له م سوزی عه شقه

ت جه م ئه هه له ئه هه له ی ئه هه له ی ئه هه له ی دوری چاوه کی خه مدارخه و له چاوه م ئه

توره دوری چاوه کی خه مدارخه وله چاوه م ئه توره دوری زامه کی به لاوه به یانی مه رگه م بو

ده نه دوری زامه کی به لاوه به یانی مه رگه م بو ده نه به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی

یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م به بونه تووا که من له م شاره وه له م یار ئاخ

چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م

وه ره ئازیز مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه

ی مه ره نجه ی به بی تو ئاواره و ته نیام مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی وه ره ئازیز مه

ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی مه ره نجه ی به بی تو ئاواره و ته نیام مه ره نجه ی مه ره

نجه ی مه ره نجه ی په پوله ی عیشقه م بونی باخی دونیا گه شته که په پوله ی عیشقه م بونی با

خی گه شته که وه ره مالی ته وه نده که له م شه وه تاره ئاخ وه ره مالی ته وه نده که له م شه و

تاره به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م

به بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م به

بونه تووا که من له م شاره وه له م ئا ی یار چون ده له م ده له ی که توبه جه به هه له م ....

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید