12-05-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شر راهنمای کریستینا آگویلرا است
« شر» راهنمای «کریستینا آگویلرا» است
کریستینا آگویلرا می گوید در طول مدت فیلمبرداری فیلم جدیدشان شر خیلی او را نصیحت کرده است.
کریستینا آگویلرا که به تازگی از شوهرش جدا شده است گفت:" او هم در زمینه کاری وهم در مورد مسائل شخصی خیلی مرا راهنمایی کرد."
" لازم نیست حتما" حرفی بزند"
"او شخصیت و حضوری باورنکردنی و فوق العاده دارد. "
شر اخیرا" تصدیق کرده است که کریستینا و او تجربیات مشابهی در زندگیشان دارند و او معتقد است که همین تجربیات مشابه باعث دوستی این دو ستاره هالیوود شده است.
" او گفت :" بعضی وقتها شما واقعا" یک نفر را با تمام وجود درک می کنی .روابط ما هم روی صحنه فیلمبرداری و هم خارج از آنجا خیلی خوب بود .مطمئنا" همه مشکلات و اتفاقاتی که در حال حاضر برای او پیش می آید من قبلا" تجربه کرده ام به همین دلیل است که وقتی او چیزی برای من تعریف می کند من می توانم به او بگویم این اتفاق برای من هم افتاده است و او را راهنمایی کنم و بگویم چه کاری باید انجام دهد و مواظب چه چیزهایی باشد."
"این نوع رابطه باعث شد، هرروز دوستی ما عمیقتر و نزدیکتر شود. "
بنا به گزارشهای رسیده آگولرا بارها با دستیار تهیه کننده متی راتلر که گیتاریست گروه نیت مات نیز است ، دیده شده است.
و نزدیکان کریستینا نگرانند که راتلر قلب او را بشکند.
فردی به مجله امریکاز استار گفت:
" کریستینا کاملا" به متی علاقه مند شده است."
"اما او داری یک شخصیت خیلی خشن است و به معاشرت زیاد با خانمها شهرت دارد."
" همه چیز به نفع راتلر است .او یک آدم برشکسته است که عادت دارد با هم اتاقیهایش در یک آپارتمان محقر زندگی کند.اما حالا هر شب در خانه بزرگ کریستینا مهمان است . آنجا برای او مانند بهشت است."
مترجم: فرشته مشاور
|
|