نمایش پست تنها
قدیمی 12-05-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

دهقان فداكار گفت: در آن شب بارانی كُت خود را درآورده و با دشواری آتش زدم و قطار را نجات دادم، اما كاركنان قطار با گمان ایجاد مزاحمت از سوی من، سخت مرا كتك زدند.
به گزارش فارس از ابهر ریزعلی خواجوی در جمع شماری از دانش‌آموزان این شهرستان با بیان اینكه فداكارى و از جان گذشتگى بخش جدایی‌ناپذیری فرهنگ مردم ایران است، گفت: در گذر تاریخ ایران به ویژه در سال‌هاى پایانی بسیارى از جوانان براى نجات هم میهنان خود خون‌ها داده و جان‌ها قربانى كرده‌اند.
دهقان فداكار در ادامه با تشریح ماجرای نجات جان 800 نفر از مسافران قطار تبریز ـ تهران در سال 1339 بیان داشت: به خاطر دارم كه ۴۵ روز از پاییز گذشته و یك شب بارانى و سرد بود و من برای همراهی یكی از بستگان كه قصد بازگشت به تهران را داشت ناچار شدم تا ایستگاه قطار او را همراهی كنم.
وی با بیان اینكه به دلیل شرایط آن دوران یك فانوس و یك اسلحه شكارى با خود به همراه داشتم، تصریح كرد: در مسیر قطار حومه میانه، دو تونل به فاصله ۵۰ متر از همدیگر وجود دارد كه به تونل ۱۸ معروف است و زمانى كه از كنار این منطقه گذرمی كردم تا به منزل بازگردم پی بردم كوه ریزش كرده و فاصله بین این دو تونل بسته شده كه ناگهان یاد ده‌ها مسافر بی‌گناه و كودكان بی گناه درون قطار افتادم.
ریزعلی خواجوی افزود: به تندی به سوی ایستگاه دویدم اما قطار راه افتاده بود و اگر وارد تونل مى‌‌شد راننده بدون دید كافى بی گمان با سنگ‌هاى انباشته شده بر روى ریل برخورد مى‌كرد و رویدادی دردناک به بار مى‌آمد .در آن شب بارانی كُت خود را درآورده و به زحمت آتش زدم ولی کارکنان قطار با گمان ایجاد مزاحمت از سوی من سخت مرا كتك زدند.
وی با اشاره به پیامدهای این رویدادگفت: همه كاركنان قطار با این فكر كه قصد آزار و ایجاد مزاحمت برای قطار را داشتم به سختی مرا كتك زده و زخمی كردند و پس از آنكه از كتك زدن من خسته شدند، رئیس قطار از من در باره علت كارى كه كرده‌ام توضیح خواست كه من نیز با حال و روز نامناسبى كه داشتم، ماجرا را تعریف كردم كه با دیدن صحنه ریزش كوه، همه مسافران و مسئولان قطار شوكه شده و شروع به عذرخواهی از من كردند.

دهقان فداكار گفت: همسرم همواره در طول این ۴۰ سال یار و یاورم بوده و همه مشكلات را تحمل كرده است.

وى با اشاره به بهبود تدریجی زندگی خود پس از نزدیك به نیم قرن زندگی در تنهایی گفت: خوشبختانه با برقرارى حقوق از سوى وزارت راه و ترابری، اهداى یك خانه از سوى دولت، روزگار سخت گذشته در سال‌هاى پیرى بسیار بهتر شده است

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید