نمایش پست تنها
قدیمی 12-06-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

توره: آقای گلی مال من است نه ادینیو

قبل از بازی به دلم افتاده بود که هت تریک می کنم. حتی این موضوع را به یکی از هم تیمی هایم گفتم. در کل حوشحالم که هم من گل زدم و هم اینکه سپاهان بازی را برد

سایت گل- ابراهیم توره در بازی مقابل سایپا عملکرد درخشانی ارائه داد تا زمینه ساز پیروزی پرگل سپاهان باشد.

به گزارش توره درباره این بازی می گوید:« بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس خیلی ها برد ما را شانسی دانستند، به همین خاطر برابر سایپا تنها به فکر ارائه فوتبالی زیبا بودیم تا جواب منتقدان را بدهیم. خوشبختانه هم خوب بازی کردیم و هم خوب گل زدیم تا یک قدم دیگر به صدر جدول نزدیک شویم»

خیلی ها از حالا و در حالی که دو بازی سپاهان باقی مانده ذوب را قهرمان نیم فصل لیگ معرفی می کنند. توره در این باره می گوید:« نمی دانم چرا وقتی دو بازی ما باقی مانده همه از قهرمانی ذوب در نیم فصل اول صحبت می کنند. البته که قهرمانی نیم فصل ارزشی ندارد اما مطمئن باشید با پیروزی در دو بازی آینده اجازه نمی دهیم ذوب حتی به قهرمانی نیم فصل هم برسد»

توره برابر سایپا سه گل زد و یک پاس گل داد تا عنوان بهترین بازیکن زمین را به خود اختصاص دهد. مها جم سنگالی سپاهان در این مورد می گوید:« مقابل سایپا خیلی خوب بازی کردم. هم گل زدم و هم پاس گل دادم. قبل از بازی به دلم افتاده بود که هت تریک می کنم. حتی این موضوع را به یکی از هم تیمی هایم گفتم. در کل حوشحالم که هم من گل زدم و هم اینکه سپاهان بازی را برد»

هت تریک توره باعث شد تا او هفت گله شود اما همچنان این ادینیو است که با 14 گل صدرنشین جدول گلزنان است. توره که با حرارت خاصی بازیهای مس را دنبال می کند درباره گلزنی دوباره ادینیو وآقای گلی لیگ برتر بع سایت گل می گوید:« می دانم ادینیو با دو گلی که زد 14 گله شد اما اشکالی ندارد. آقای گلی لیگ امسال مال من است و نه ادینیو، مطمئن باشید با کمک بازیکنان سپاهان این عنوان در پایان فصل به من تعلق می گیرد»