نمایش پست تنها
قدیمی 12-12-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض مخالفت با حضور "میترا حجار" در برنامه زنده تلویزیونی

من از این اقدام تلویزیون متأثر شدم. خودم در زمان تولید فیلم به خاطر حضور میترا حجار از نظر روحی و روانی بسیار زیر فشار بودم. هم اکنون سریالی از حجار با عنوان گمشده در حال پخش است. چرا تلویزیون نمی‌گذارد بازیگر یک فیلم با مخاطبانش ارتباط برقرار کند؟

برنامه سینمایی هفت، جمعه شب گذشته با اجرای فریدون جیرانی به نمایش در آمد و تا ساعت 2 بامداد نیز ادامه داشت.
در این برنامه علی رغم آنکه قرار بود میترا حجار حضور داشته باشد، ولی به دلایلی وی امکان راهیابی به این برنامه را پیدا نکرد. این موضوع باعث ناراحتی کارگردان آناهیتا شد و حمیدنژاد در سخنانی به انتقاد تند از عملکرد تلویزیون پرداخت.
حمیدنژاد گفت: «من از این اقدام تلویزیون متأثر شدم. خودم در زمان تولید فیلم به خاطر حضور میترا حجار از نظر روحی و روانی بسیار زیر فشار بودم.» وی ادامه داد: «هم اکنون سریالی از حجار با عنوان گمشده در حال پخش است. چرا تلویزیون نمی‌گذارد بازیگر یک فیلم با مخاطبانش ارتباط برقرار کند؟»
حمیدنژاد در ادامه گفت: «قرار است یکشنبه فیلم آناهیتا با حضور بازیگرانش در دو سانس عصر نمایش داشته باشد. من از همین جا اعلام می کنم که مخاطبان فیلم آناهیتا می توانند روز یکشنبه در سینما قدس با عوامل و بازیگر فیلم دیدار و گفت و گو داشته باشند.»

سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید