12-17-2010
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نهیپرسیوه لێوت ههرگیز و دڵنیایه دڵم كه چاوت پرسی زوڵاڵی لێ دهزێ - خۆشمت گهرهكه؟ گهرهكمه و گهرهكمه چاوگهی خۆشهویستیت به شتێ بچوێنم ناتوانم ئهرێ بهراست! راسته دهڵێن ئهستێره ههن چهندین ساڵه مردوون و ئهو تیشكهی دهگا به ئێمه هاواری مردوویهكی رووناكه و خهڵكیش به شتی تری دهچوێنن؟ دیسان به راست! تیشكی گۆنات هی چهند ساڵێ بهر له ئێستای ئهو ساته بوو كه من ههڵسام پهردهم لادا و تۆش مهمكهكانت له تریفه شاردنهوه؟ ئێستاش ماندووم ماندووم و گهرهكمه بیری بیابانێكی تر له یادت ههڵكۆڵم تا رێگاكهم نهكهوێته لای ماڵهكهت كه لهوێ نیت.
لبانت هرگز نپرسیدهاند و دلم تردید ندارد که پرسشی زلال از دیدهگانت می جوشد - خاطرم را میخواهی؟ میخواهم و میخواهم سرچشمهی عشقت را به چیزی تشبیه کنم، نمیتوانم راستی! راست میگویند که هستند ستارهگانی که سالهاست مردهاند و کورسویی که به ما میرسد فریاد مردهای روشن است و مردم به چیزی دیگرش تشبیه میکنند؟ و باز هم راستی! پرتو گونهات مال چند سال قبل از حالای آن زمانی بود که من برخاستم و پرده را کنار زدم و تو پستانهایت را از مهتاب پنهان کردی؟ و حالا خستهام خستهام و می خواهم فکر بیابانی دیگر را در خاطرهات حفر کنم تا گذارم به خانهات نیفتد که تو در آن نیستی.
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|