نمایش پست تنها
قدیمی 12-19-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

مناجات نخبگان

« خدايا ، همواره تو را سپاس مي گزارم كه هر چه در راه تو و در راه پيام تو پيش تر مي روم و بيشتر رنج مي برم ، آنها كه بايد مرا بنوازند ، مي زنند ؛ آنها كه بايد همگامم باشند ، سّد راهم مي شوند ؛ آنها كه بايد حق شناسي كنند ، حق كشي مي كنند آنها كه بايد دستم را بفشارند ، سيلي مي زنند آنها كه بايد در برابر دشمن دفاع كنند ، پيش تر از دشمن حمله مي كنند و آنها كه بايد در برابر سمپاشي هاي بيگانه ستايشم كنند ، تقويتم كنند ، اميدوارم كنند و تبرئه ام كنند ؛ سرزنشم مي كنند ، نوميدم مي كنند ، متهمم مي كنند تا در راه تو از تنها پايگاهي كه چشم ياري دارم و پاداشي ، نوميد شوم ، چشم ببندم ، رانده شوم ... تا تنها اميدم تو شود ، چشمِ انتظارم تنها به روي تو باز بماند ، تنها از تو ياري طلبم تنها از تو پاداش گيرم و در حسابي كه با تو دارم شريكي نباشد »

« دكتر علي شريعتي »

افاضات :
بعضی ها گفته اند جامعه ای که در آن زندگی می کنیم « جامعه ای نُخبه کُش » است ولی من با این نظر مخالفم چرا که در طول تاریخ جامعه ایرانی استثنائات فراوانی وجود دارد که جامعه ایرانی برای نخبگانِ خود ، ارزش و احترام فراوانی قائل شده است . معتقدیم بر اساس خیانتهای فراوانی که از سوی نخبگان جامعه ما در طول تاریخ به ملّت ، مُلک و مملکت شده ، این جامعه تا حد زیادی اعتماد خود را به نخبگان از دست داده است . از اینرو در این میانه کسی هم از روی صدق فریاد بزند همواره متهم به انواع و اقسام اتهامات خواهد شد و ناچار است که چون شمع بسوزد و روشنی بسازد و از این حرفها ...

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید