نمایش پست تنها
قدیمی 01-02-2011
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض اصغر فرهادي به اظهارات تازه جواد شمقدري پاسخ داد

اصغر فرهادي در نامه‌اي خطاب به جواد شمقدري به اظهار نظر اخير اين مدير سينمايي پاسخ داد. اين كارگردان در اين نامه خطاب به شمقدري نوشته است: «جناب آقاي شمقدري سلام؛ در اظهار نظري كه اخيرا در مورد اينجانب داشته‌ايد در كمال تعجب دوباره پرونده‌ي صحبت‌هاي من در جشن خانه سينما را گشوده و نقل قولي از من ذكر نموده‌ايد. فارغ از انگيزه و نيت اين نقل قول در چنين زماني و پس از گذشت چند ماه از آن اتفاق، لازم مي‌دانم نكته‌اي را تصريح كنم.
در آن روزهاي توقف فيلم ترجيح دادم تا به جاي هر واكنش و عكس‌العملي سكوت اختيار كنم، مطمئنا اگرمسووليت آن صحبت‌ها تنها متوجه شخص خودم بود، اين سكوت ادامه پيدا مي‌كرد. هنگامي اين سكوت را شكستم كه دريافتم تبعات آن صحبت‌ها آرام آرام باعث آسيب ديگر همكارانم هم شده و خواهد شد.»
فرهادي در بخش پاياني نامه‌اش آورده است:«سكوت را در آن برهه رسم اخلاق نديدم و همه‌ي توضيحاتم را در دو مصاحبه‌اي كه دراين رابطه داشتم، بيان كردم.امروز هم تصريح مي‌كنم هرگونه نقل قول و برداشتي خارج از آن توضيحات كه در مصاحبه‌هايم آمده، مورد تاييد اينجانب نيست.

با سپاس اصغر فرهادي »

اخيرا جواد شمقدري در همايشي در مشهد پيرامون حاشيه‌هاي بوجود آمده درباره‌ ‌صحبت‌هاي اصغر فرهادي در جشن خانه سينما، اظهارنظر كرده است.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید