نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 01-02-2011
واران آواتار ها
واران واران آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
محل سکونت: شهر خوبان/كرمانشاه
نوشته ها: 99
سپاسها: : 0

9 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض 21درصد مردم ایران و 34 درصد تهرانی‌ها از اختلالات روانی رنج میبرند




به گفته استاد روانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر اساس مطالعه كشوری سلامت روان كه در سال 1387 انجام شده، حدود 21 درصد ایرانیان دچار علائم و نشانه‌های روانی بودند که در این میان متاهلان نسبت به افراد مجرد وضع بدتری داشته‌اند.
احمدعلي نوربالا که در همایش سلامت روان و رسانه سخن میگفت، با بيان اينكه «باری كه اختلالات روانی بر جامعه تحميل می‌كند، رو به افزايش‌ است»، گفت: «اين بيماری‌ها هزينه‌های سرسام آوری از نظر رنج بشری، ناتوانی و زيان اقتصادی در بر دارند.»
این در حالیست که آخرین مطالعات كشوری سلامت روان، تعداد مبتلايان به اختلالات روانی در استان تهران را حدود 34 درصد نشان میدهد كه حاکی از رشد 60 درصدی در طی 9 سال بوده است.
نوربالا در ادامه افزود، «در حال حاضر تقريبا ميانگين افسردگی در ايران از منطقه امرو (منطقه مديترانه شرقي) بيشتر است و در زمينه آمار اعتياد نيز ايران پيشتاز است.»
اين استاد روانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی تهران با بيان اينكه «انگ زدايی از بيماران روانی از مبتلايان به ايدز كمتر است»، اظهار كرد: «اهميت اختلالات روانی مغفول واقع شده است، اين در حاليست كه براساس پژوهش‌های انجام شده ايرانی‌ها افرادی نگران‌، غمگين،‌ قانون‌گريز و غيرقابل پيش‌بينی هستند و همه اين عوامل خطر بروز اختلالات روانی را افزايش می‌دهد.»
وی در پایان خاطرنشان ساخت، «اختلالات رواني و رفتاری‌، پيامدهای سنگين و ناگوار اقتصادی‌ و اجتماعی دارد كه در بيشتر جوامع از جمله كشور ايران مورد غفلت واقع شده است.»
به گفته کارشناسان، عوامل اجتماعی و زمینه‌های ارثی در این بیماری‌ها نقش اصلی دارند به گونه‌ای که مبتلایان به اختلالات روانی در ایران، به نحوی از یک یا چند بیماری روانی رنج می‌برند که دو سوم آن را مبتلایان به افسردگی تشکیل می‌دهند.
منبع: ایسنا
پیشینه:
زنان ایرانی بیش از مردان به بیماری‌های روانی مبتلا می‌شوند
مشکلات اقتصادی مردم تهران را عصبی و عبوس کرده است
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید