نمایش پست تنها
قدیمی 01-04-2011
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

انديشه هاي بزرگ مردان در باره سعادت

افسوس! یگانه سوالیکه هیچکس نمیتواند پاسخی به آن بدهد: سعادت چیست؟
ـ ـ برادلی

چه سعادت بیاید و چه نیاید، آدمی باید سعی کند خـــــــود را از سعـــــــادت بـــــــی نیــازگــــرادند. ـ ـ ـ ژرژالبوت

غنچه خوشبختی در جای تاریک و بی صدا و گودی پنهان است که بسیار نزدیک به ماست ما کمتر از آنجا میگذریم و آن دل خود ماست.ـ ـ ـ
موریس مترلینک

من دیده ام که درجه سعادت اشخاص مربوط به اراده و میل خود آنهاست. ـ
لینکین

دنبال سعادت برو، سعادت از تو خواهد گریخت، با دل و جان بکار خودت بپرداز، وقتت را برای ممقصود بکار بر، از جادهء خود بینی و شهوت بینی نفس بیرون بیا و دنبال چیزی برو که از نفس بالاتر است، آنگاه هنگامی که بگذشته ات فکر میکنی، خواهی دید که تو خوشبخت بوده ای. ـ ـ ـ
پروفیسور جود

فرق بین سعادت و خردمندی اینست که آنکه خود را خوشبخت میانگذارد واقعاً خوشبخت است و لی آنکه خود را از همه خردمند تر میانگذارد از همه نادانتر است. ـ ـ
کولتون

سعادت نتیجه یک زندگانی عقلانی است. ـ ـ
بمحض اینکه از خود ســـــــوال کـــــــردی : من خوشبختـــــــم ــ سعـــــادت تـــــرا تــرک خــواهد گفت. ـ ـ ـ
جان استوارت میل

راز سعادت در اینست که کاری بتو واگذار شده دوست بداری. ـ ـ
آلدوس هکسلی

خوشبختی هرگز هدف من نبوده است من هــــــم مــــانند انشتین احساس سعــــادتمندی نمیکنــــم و نمی خواهم سعادتمند و شادکام باشم.ـ ـ ـ
جرج برنادشا

خوشبختی یگانه چیزی است کـــــه می توانــیـم بی اینکـــــه خــــــود داشته باشیم دیگران را از آن بـــرخوردار ســـــازیم . ـ ـ
کارمن سیلوا

یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آنست که تقسیم اش کنیم.ـ
پول شرر

خوشبخت کسی است که دم را غنیمت میشمارد و بخود میگوید: من امروزخوشــــــم تــا فردا چـــه پیش آیــــد. ـ ـ
درایدن

روی این زمین سعادت وجود ندارد. ـ ـ ـ
ادمون اسپنسر

سعادت نسبی را کسی دارست که در درجه اول با خویش سازگاری داشته باشد و این از مشکلترین کارهاست. عامل دوم اینست که با دیگران سازگار باشد و عامل سوم اینکه با کاری سازگاری داشته باشد. ـ خواجه نوری

بنا کردن عمارت خوشبختی بسیار دشوار و خـراب کردن آن اسان است. ـ ـ
بودن شت

سعادت آنست که انسان دنیا را همانطور که آرزوم میکند ببیند. ـ ـ
کورنر

ای مردم چرا سعادت را در خارج میجوئید سعادت درون خود شماست. ـ ـ
بیوتیوس

بشر خلق نشده است که سعادتمند باشد. ـ ـ ـ دکتر جانسن

هرگاه سعادت در این جهان بکسی روی بیاورد، تصادفاً روی می آورد ولی اگر کسی تحصیل آن را هدف قرار بدهد هرگز آنرا بدست نخواهد آورد. ـ ـ
هوتورن

به انسان تندرستی و ثــــروت بدهید او هـــــــر دو را در جستجو سعــــــــادت از دست خـــــــواهد داد. ـ ـ ـ
دنیا گلی است که گلبرگهایش خیالی و خار هایش حقیقی است. ـ ـ

سعادت حکم ساعت را دارد که هر اندازه ساده تر باشد بهتر کار میکند. ـ ـ
شانفور

افرادی هستند که نورچشمی چانس و اقبالنـــــــد و هــــــر وقت سقـــوط میکننــــــد مانند گربه روی دو پا بر زمین می نشینند. ـ ـ
کلتون

در روی زمین سعادتی بالاتر از یک عشق پاک و بادورام متصور نیست. ـ ـ
مترلینک

اگر میخواهی سعادت در کنار تو باشد از آن اجتناب کن . ـ ـ
بنیامین فرانکلن

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید