01-04-2011
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
انديشه هاي بزرگ مردان در باره سعادت
افسوس! یگانه سوالیکه هیچکس نمیتواند پاسخی به آن بدهد: سعادت چیست؟
ـ ـ برادلی
چه سعادت بیاید و چه نیاید، آدمی باید سعی کند خـــــــود را از سعـــــــادت بـــــــی نیــازگــــرادند. ـ ـ ـ ژرژالبوت
غنچه خوشبختی در جای تاریک و بی صدا و گودی پنهان است که بسیار نزدیک به ماست ما کمتر از آنجا میگذریم و آن دل خود ماست.ـ ـ ـ
موریس مترلینک
من دیده ام که درجه سعادت اشخاص مربوط به اراده و میل خود آنهاست. ـ
لینکین
دنبال سعادت برو، سعادت از تو خواهد گریخت، با دل و جان بکار خودت بپرداز، وقتت را برای ممقصود بکار بر، از جادهء خود بینی و شهوت بینی نفس بیرون بیا و دنبال چیزی برو که از نفس بالاتر است، آنگاه هنگامی که بگذشته ات فکر میکنی، خواهی دید که تو خوشبخت بوده ای. ـ ـ ـ
پروفیسور جود
فرق بین سعادت و خردمندی اینست که آنکه خود را خوشبخت میانگذارد واقعاً خوشبخت است و لی آنکه خود را از همه خردمند تر میانگذارد از همه نادانتر است. ـ ـ
کولتون
سعادت نتیجه یک زندگانی عقلانی است. ـ ـ
بمحض اینکه از خود ســـــــوال کـــــــردی : من خوشبختـــــــم ــ سعـــــادت تـــــرا تــرک خــواهد گفت. ـ ـ ـ
جان استوارت میل
راز سعادت در اینست که کاری بتو واگذار شده دوست بداری. ـ ـ
آلدوس هکسلی
خوشبختی هرگز هدف من نبوده است من هــــــم مــــانند انشتین احساس سعــــادتمندی نمیکنــــم و نمی خواهم سعادتمند و شادکام باشم.ـ ـ ـ
جرج برنادشا
خوشبختی یگانه چیزی است کـــــه می توانــیـم بی اینکـــــه خــــــود داشته باشیم دیگران را از آن بـــرخوردار ســـــازیم . ـ ـ
کارمن سیلوا
یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آنست که تقسیم اش کنیم.ـ
پول شرر
خوشبخت کسی است که دم را غنیمت میشمارد و بخود میگوید: من امروزخوشــــــم تــا فردا چـــه پیش آیــــد. ـ ـ
درایدن
روی این زمین سعادت وجود ندارد. ـ ـ ـ
ادمون اسپنسر
سعادت نسبی را کسی دارست که در درجه اول با خویش سازگاری داشته باشد و این از مشکلترین کارهاست. عامل دوم اینست که با دیگران سازگار باشد و عامل سوم اینکه با کاری سازگاری داشته باشد. ـ خواجه نوری
بنا کردن عمارت خوشبختی بسیار دشوار و خـراب کردن آن اسان است. ـ ـ
بودن شت
سعادت آنست که انسان دنیا را همانطور که آرزوم میکند ببیند. ـ ـ
کورنر
ای مردم چرا سعادت را در خارج میجوئید سعادت درون خود شماست. ـ ـ
بیوتیوس
بشر خلق نشده است که سعادتمند باشد. ـ ـ ـ دکتر جانسن
هرگاه سعادت در این جهان بکسی روی بیاورد، تصادفاً روی می آورد ولی اگر کسی تحصیل آن را هدف قرار بدهد هرگز آنرا بدست نخواهد آورد. ـ ـ
هوتورن
به انسان تندرستی و ثــــروت بدهید او هـــــــر دو را در جستجو سعــــــــادت از دست خـــــــواهد داد. ـ ـ ـ
دنیا گلی است که گلبرگهایش خیالی و خار هایش حقیقی است. ـ ـ
سعادت حکم ساعت را دارد که هر اندازه ساده تر باشد بهتر کار میکند. ـ ـ
شانفور
افرادی هستند که نورچشمی چانس و اقبالنـــــــد و هــــــر وقت سقـــوط میکننــــــد مانند گربه روی دو پا بر زمین می نشینند. ـ ـ
کلتون
در روی زمین سعادتی بالاتر از یک عشق پاک و بادورام متصور نیست. ـ ـ
مترلینک
اگر میخواهی سعادت در کنار تو باشد از آن اجتناب کن . ـ ـ
بنیامین فرانکلن
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|