01-05-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زاکه رونی: فقط چند نکته کوچک در خط دفاع باقی مانده
آلبرتو زاکه رونی، سرمربی تیم ملی ژاپن، امیدوار است که با هماهنگی بین بازیکنان معمولی و لژیونرهایش بتواند تیمی یکدست و هجومی روانه میدان کند.
آلبرتو زاکه رونی، سرمربی ایتالیایی تیم ژاپن، مدعی شده که شرایط بازیکنانی که از اروپا به اردوی تیم ملحق شده اند با بقیه فرق دارد و سطح آمادگی جسمانی آن ها یکسان نیست.
لیگ ژاپن در اوایل ماه دسامبر به پایان رسید، در حالی که مسابقات حذفی این کشور روز اول ژانویه - 11 دی ماه - با برگزاری یک دیدار بین تیم های شیمیزو اس پالس و کاشیما آنتلرز به پایان رسید.
در آن بازی 5 بازیکن ملی پوش حضور داشتند و زاکه رونی باید طوری برنامه ریزی کند که هم به این بازیکنان استراحت بدهد و هم آمادگی جسمانی آن ها با بقیه بازیکنان یکسان باشد و برای بازی با اردن در تاریخ 9 ژانویه - 19 دی ماه - آماده باشند.
زاکه رونی که سابقه مربی گری در میلان ایتالیا را هم دارد، گفت:« بالاخره امروز من تمام بازیکنانم را برای اولین بار در اختیار دارم.مهاجمان و بازیکنان خط میانی تمرینات بدنسازی خوبی انجام داده اند و ما فقط چند مشکل کوچک در خط دفاعی داریم. بازیکنان ژاپن سطح جسمانی مختلفی دارند. چراکه هر کدام شرایط خاص خود را دارند. بعضی ها از اروپا آمده اند، بعضی از لیگ ژاپن و بعضی در جام حذفی بودند. من تمام تلاشم را می کنم که همه شان را به یک سطح نسبی برسانم».
در حالی که ژاپن به امید کسب چهارمین قهرمانی اش در این مسابقات شرکت کرده است، زاکه رونی با انتخاب چند بازیکن جوان، نگاهی هم به آینده تیم دارد: « میانگین سنی این تیم 24.8 است. من بازیکنان جوان زیادی را انتخاب کردم تا ببینم چگونه جواب می دهد. اگر این بازیکنان آن طور که باید بازی کنند، آنوقت به نظر من ما می توانیم تیم خوبی را برای جام جهانی 2014 آماده کنیم».
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|