نمایش پست تنها
قدیمی 01-06-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مصرف زیاد سوسیس و کالباس بدن را مستعد ابتلا به فشارخون و پوکی استخوان می‌کند

مصرف زیاد سوسیس و کالباس بدن را مستعد ابتلا به فشارخون و پوکی استخوان می‌کند

ترکیبات موجود در برخی فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، موجب بروز بیماریهایی همچون فشارخون بالا و پوکی استخوان می‌شود.دکتر احسان اشرفی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ایسنا واحد علوم پزشکی ایران گفت: در اغلب فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربی و ... که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت می‌شود.وی در ادامه اظهار كرد: نیترات و فسفات به دلیل خاصیت ضد باکتریایی به عنوان نگهدارنده این مواد غذایی و جهت حفظ رنگ آن استفاده می‌شوند.وی افزود: به این ترتیب نیترات پس از وارد شدن به دستگاه گوارش به نیتریت و نیتروز آمین تبدیل و سرطانزا می‌شود؛ همچنین، فسفات با ph بالایی که دارد ضمن ایجاد اختلال در جذب کلسیم توسط بدن، احتمال ابتلا به پوکی استخوان را در افراد به ویژه زنان یائسه و سالمندان افزایش می‌دهد.دکتر اشرفی در خصوص میزان کمک و عوارض آن در پی مصرف این مواد غذایی توضیح داد: میزان نمک موجود در این نوع فراورده‌های گوشتی یک تا سه درصد است و به همین دلیل با مصرف این اقلام ضمن ایجاد فشار خون بالا سلامت افراد تهدید می‌شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید