نمایش پست تنها
قدیمی 01-06-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مضرات سوسیس و کالباس گوشتی - مزایای سوسیس و کالباس گیاهی

مضرات سوسیس و کالباس گوشتی - مزایای سوسیس و کالباس گیاهی

محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش می‌دهد.

این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشت‌های فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده می‌شوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید می‌کنند. محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمک‌هایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها می‌توانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند...

در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنی‌های گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند. این یافته در مجله آنلاین انجمن سرطان آمریکا به چاپ رسیده است

برای اطلاعات بیشتر درمورد مضرات گوشت و ابتلا به بیماری ها به بخش سلامتی و تندرستی سایت مراجعه کنید.

البته نوع گیاهی سوسیس و کلباس و همبرگر نیز وجود دارد که از سویا و قارچ تولید می شود و دارای هیچ گونه مواد حیوانی نمی باشد و همچنین هیچ گونه مواد افزودنی و نیترات و مواد مضری که در غذاهای فراوری شده وجود دارد را ندارد. و سالم و مقوی و خوشمزه است. که در ایران نیز وجود دارد و شما می توانید آنها را از فروشگاه های مواد گیاهی در ایران خریداری کنید. برای آدرس رستوران ها و فروشگاه های گیاهی به این قسمت در سایت مراجعه کنید

تمام جایگزین های خوشمزۀ گیاهی شامل سس مایونز، شیر، ماست، دوغ، پنیر و همبرگر و سوسیس و کالباس گیاهی و ... وجود دارد؛

عجله کنید ... گیاهخوار شوید ... تا همیشه سالم بمانید و محیط زیست سالمی داشته باشید.

http://www.hamshahrionline.ir/news-113032.aspx

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید