نمایش پست تنها
قدیمی 01-06-2011
سربه هوا آواتار ها
سربه هوا سربه هوا آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 4

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ســـــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . .

عرض ادب دارم خدمت همشهری های گل و دوستان بزرگوارم ، ماه های طولانی بود که مطلبی پست نکرده بودم ولی بلاخره امشب دوباره دارم شروع میکنم امیدوارم که بتونم با کمک و لطف شما ادامه بدم . 7 - 8 ماه میشه که با دقت و نظم صرفا ً نظاره گر پست های تالار بودم . بارها شروع به نوشتن مطالب مربوط به این تاپیک کردم اما گفتم شاید خریداری نداشته باشه ، از انتقاد باکی نداشتم ولی حس میکردم ممکنه باعث ناراحتی دوستان بشم روی این حساب چیزی پست نشد . اگر بخوایم با همدیگه روراست باشیم باید بگم با وجود نظارت و عضویت دوستان فرهیخته و کاربلد ، تاپیک کیفیت چندانی نداشته و متاسفانه هدف مشخصی رو پیگیری نکرده . با شناخت نسبی که از اعضای فعال تاپیک دارم شخصا انتظار بیشتری داشتم .

اگر باعث ناراحتی کسی شدم پوزش میخوام اما یقینا تاپیک و اعضای اون برام اهمیت بسیار زیادی داشتن که وقت و انرژی خودم رو صرف پیگیری مطالبش کردم . امید دارم که با کمک و همفکری همدیگه مطالب مفید و درخور توجه پست کنیم .

لازم میدونم که بگم از ابتدای عضویتم تا الان به صورت روزانه حداقل 4 بار به این تاپیک سر میزدم و خوشحال بودم که به نوعی با همشهری هام ارتباط داشتم ، این رو به این دلیل گفتم تا خدای نخواسته این تصور برای دوستان ایجاد نشه که بودن اطلاع کافی صحبت کردم .

منتظر نظرات دوستان هستم
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید