نمایش پست تنها
قدیمی 01-07-2011
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه

سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام

جناب سربه هوا فکر کردم از دست ما دلخورین که سکوت اختیار کردین مطمئن باشین مطالب شما همونطور که قبلا برای ما مفید و قابل احترام بوده از این به بعد هم خواهد بود پس لطفا هیچ وقت ما رو از نظرات و مطالبتان محروم نکنید

فرانک خانوم با اجازه شما بازم برم رو منبر ایشالله بعد از امتحانا میام روضه شم میگم

اینقدر دلم از بعضی باورها و اعتقاداتی که بین ما کردهاست گرفته که حد و حساب نداره مخصوصا ای رسوماتی که بعد از مرگ یکی باید حتما انجام بشه که البته هیچ فایده ای جز اینکه ناراحتی عزاداره بیشتر میکنه نداره

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید . . .جناب سربه هوا تو امضاش اینه گفته واقعا خدا خیر بده کسی که ای جمله رو گفته تا وقتی یه نفر زنده اس همش ازش کینه به دل میگیریم سراغش نمیریم اصلا نمیدانیم حالش چطوره به قول یه شعری میگه ببوسم رویت ای شاعر که گفتی فراموشیست رسم آدمی زاد
ولی وقتی میمیره میشه همه کس میزنن تو سرشان تا چهل روز از خنده خبری نیست و خیلی از رسم های دیگه که همتان بلدین هرچند الان یه ذره از اون رسومات بد که تو دوران قدیم رایج بوده کم شده ولی ای آدابم هیچ فایده ای نداره هیچ مرده ای هم با ای کارها احترامش!!! حفظ نمیشه

زیاد حرف زدم به قول اسی گیان اگه رخصت بدین منم برم برای امتحانا اگه تا دو هفته دیگه نیامدم بدانین شهید شدم ولی یه پشنهاد میدم همه کسایی که امتحان دارن روش فکر کنن پیشنهاد میکنم همه مان با هم یه گاو نذر کنیم که به خوشی ای ترم تمام بشه باشد که خداوند منان رحمی کند

فدای وجود نازنین همه تان موفق باشین دعا یادتان نره

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید