01-07-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
متسو از فشار میزبانی نگران نیست
دوحه: برونو متسو سرمربی تیم ملی قطر، پیش از بازی افتتاحیه جام ملتهای آسیای2011 مقابل ازبکستان، این نگرانی را که بازیکناناش از پس فشارهایی که روی تیم میزبان وجو دارد برنخواهند آمد، رد کرد. روی تیم قطر که از زمان اولین حضورشان در جام ملتهای آسیا 31 سال پیش، تنها یک بار در جام ملتهای سال 2000 لبنان توانستند از مرحله گروهی صعود کنند، فشار زیادی وجود دارد که در خانه نتیجه خوبی بگیرند.
علاوه بر آن، این رویداد با توجه به اینکه ماه گذشته میزبانی جام جهانی 2022 به قطر اعطا شد، مورد توجه مضاعف رسانههای جهان هم قرار خواهد گرفت.
برونو متسو کارنامه افتخارآمیزی در آسیا دارد، چه در عرصه باشگاهی که با باشگاه العین در سال 2003 لیگ قهرمانان آسیا را برد، و چه در عرصه ملی که تیم ملی امارات عربی متحده را در سال 2007 به اولین قهرمانی در جام خلیج فارس رساند.
او حالا به بازیکناناش در تیم ملی قطر ایمان دارد که خودشان را در دوحه اثبات کنند: «تیم میزبان بودن فشار زیادی را به ما میآورد، اما ما تمام تلاشمان را میکنیم که این فشار را به حداقل برسانیم و فردا بهترین بازیمان را انجام دهیم.»
این مربی فرانسوی در ادامه افزود: «فشار روی تیم ما به این خاطر هم بسیار بالاست که بازیکنانمان میخواهند خودشان را به قطر و به جهان نشان دهند.»
دوران آمادهسازی برای جام ملتهای آسیا برای قطر با پیروزیهای مقابل استونی و قطر و یک تساوی بدون گل سخت بدست آمده در برابر ایران، به خوبی پیش رفت. سپس متسو جمعه گذشته یک تیم کاملاً متفاوت را در آخرین بازی تدارکاتی مقابل کره شمالی به زمین فرستاد و با اینکه آنها یک بر صفر شکست خوردند، اما این مربی 56 ساله از عملکرد تیماش ابراز رضایت کرد.
اما بدون تردید ازبکستان که رشد یکنواختی در تبدیل شدن به یک قدرت جدید در آسیا دارد و در دو دوره گذشته به مرحله یکچهارم نهایی راه یافته، محک سفت و سختتری برای مردان متسو خواهد بود. با این حال، و با وجود اینکه متسو تایید کرد که ازبکها حریفان سرسختی خواهند بود، اطمینان دارد که تا زمانی که بازیکنانش بهترین بازیشان را انجام دهند، در نهایت تیم برتر خواهند بود: «من فقط روی تیم خودم تمرکز دارم. اگر تیم ما خوب بازی کند، شانس خوبی برای پیروزی دارد. بازیکنان ما باید یک بازی قدرتمندانه و خوب انجام دهند و آنها برای بردن خواهند جنگید.» متسو در ادامه گفت: «من در ماه گذشته با تیمام سخت کار کردهام و آنها کارشان را به خوبی انجام دادهاند. در فوتبال همه چیز ممکن است و همه تیمها اینجا در آغاز شرایط یکسانی دارند.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|