نمایش پست تنها
قدیمی 01-07-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چشم اميد قطري ها به ارنس كوبه آ

Quaye (C)

حسین یاسر، مهاجم تیم قطر، معتقد است که تیم ملی کشورش از وجود لارنس کوآیه در خط میانی بهره زیادی خواهد برد.

لارنس که در تیم ملی زیر 20 ساله های غنا بازی کرده است، به تازگی شرایط بازی در تیم ملی قطر را به دست آورده است. این هافبک 26 ساله در مسابقات دوستانه قبل از شروع بازی ها عملکرد خوبی داشت.
یاسر، مهاجم قطر، در مورد او می گوید: « البته که ما می توانیم از وجود بازیکنی در سطح او در خط میانی بهره زیادی ببریم. او سال های زیادی است که در قطر بازی می کند و ما او را یکی از خودمان می دانیم. امیدوارم که بازی های خوبی انجام دهد و مطمئنم که در این تورنمنت کمک زیادی به تیم ما خواهد کرد».
قطر 23 سال است که در آسیا قهرمان نشده است. اما یاسر معتقد است که با بازی خوب و کسب نتایج مطلوب می توانند به این مهم دست پیدا کنند: « به نظر من ما به آمادگی لازم رسیده ایم. در ماه نوامبر ما در مسابقات گالف کاپ شرکت کردیم و بعد از آن چند بازی تدراکاتی مقابل مصر، کره شمالی، ایران و استونی انجام دادیم. به نظر من تیم ما به اوج آمادگی رسیده و با شرایطی خوب در این مسابقات شرکت می کند. بازیکنان تمرینات خوبی داشته اند و همچنین بازی های خوبی هم کرده اند و من امیدوارم که فردا در برابر ازبکستان بازی خوبی انجام دهیم».
او در مورد حساسیت های بازی اول گفت: « نتیجه اولین بازی در این مسابقات همیشه عملکرد تیم را در باقی بازی ها تحت الشعاع قرار می دهد و بسیار موثر است، مخصوصا اگر تیم پیروز شود. حتی اگر ببازیم یا مساوی کنیم هم باز دو شانس دیگر داریم، اما امیدوارم بازی روز جمعه را با پیروزی پشت سر بگذاریم، چراکه ما در خانه بازی می کنیم و این نعمت بزرگی برای ما است».

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید