01-07-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هافبک پاختاکور، مدافع ازبکستان
اودیل احمدف آماده است که در قلب خط دفاع برای ازبکستان ایفای نقش کند.
در حالی که پست اصلی این بازیکن هافبک میانی است، وادیم آبراموف، سرمربی تیم ملی ازبکستان، تصمیم گرفته که از او به جای بازیکن مصدومش در خط دفاع استفاده کند.
طبق گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، آبراموف مدعی شده که این هافبک 23 ساله به بازی تهاجمی علاقه بیشتری دارد، اما برای کمک به تیم ملی کشورش حاضر است در هر پستی بازی کند.
احمدف گفت: « من به عنوان یک بازیکن حرفه ای باید بتوانم در هر پستی بازی کنم و برای من فرقی نمی کند که در دفاع بازی کنم یا در جای دیگر. اگر مربی از من بخواهد که در دفاع بازی کنم، همین کار را می کنم، اما این به این معنی نیست که همیشه باید دفاع کنم و هروقت شرایط فراهم باشد حمله می کنم».
بازی مقابل قطر، اولین بازی احمدف در رقابت های جام ملت های آسیا خواهد بود و این هافبک 23 ساله تیم پاختاکور معتقد است که این کلیدی ترین بازی ازبکستان در مرحله گروهی است: «این اولین باری است که من در بازی های جام ملت های آسیا بازی می کنم و فکر می کنم که فشار زیادی روی من باشد. البته اولین بازی مرحله گروهی برای هر تیمی بسیار مهم است. بازی با قطر هم همین طور. مخصوصاً که آن ها تیمی بسیار قوی هستند. خط حمله خوبی دارند و در خانه بازی می کنند. این مهم رین بازی مرحله گروهی برای ماست و من معتقدم که ما می توانیم پیروز این میدان باشیم و 3 امتیاز بازی را کسب کنیم».
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|