نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ابراموف: بهتر از این هم می‌شویم

Uzbekistan coach Vadim Abramov at the post-match press conference

دوحه: وادیم آبراموف، سرمربی ازبکستان پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش مقابل قطر، میزبان جام ملت های آسیا تاکید کرد بازیکنانش بهتر از این هم می توانند کار کنند.
یک شوت از راه دور زیبا از اودیل احمدف ازبک‌ها را پیش انداخت، تا اینکه سرور جپاروف 13 دقیقه مانده به پایان بازی سه امتیاز بازی را حتمی کرد.
این پیروزی مهر تاییدی بود بر اینکه ازبکستان به دنبال پیشرفت مداومی که از زمان اولین حضورشان در جام ملت‌ها در سال 1996 نشان داده‌اند، حالا یک مدعی بالقوه قهرمانی به حساب می‌آیند.
و آبراموف هم یک هشدار به سمت دو حریف دیگر گروه A، چین و کویت، فرستاد که بهترین ازبکستان را هنوز ندیده‌ایم.
او پس از بازی گفت: «من برای مردم قطر بسیار متاسفم، چون این برای آنها یک جشن بزرگ بود.»
آبراموف بازیکنان‌اش را تحسین کرد: «آنها امروز عالی بازی کردند، اما این حداکثر توان‌شان نیست. من فکر می‌کنم ما از این هم بهتر می‌توانیم بازی کنیم. ما سه امتیاز گرفتیم و خوشحال‌ایم، ما نباید برای بازی بعد دست روی دست بگذاریم. امروز از این پیروزی لذت می‌بریم. اما فردا به بازی بعدی فکر خواهیم کرد.»
شوت به‌یادماندنی احمدف، آن را بلافاصله به یکی از بهترین گل‌های تاریخ جام ملت‌های آسیا تبدیل کرد و بدون شک در راس عناوین گزارش‌ها از این بازی قرار خواهد گرفت، اما آبراموف از عملکرد تیم‌اش به عنوان یک مجموعه تمجید کرد: «فکر می‌کنم امروز اودیل احمدف و کل خط میانی خوب بازی کردند، اما استانیسلاو آندرف هم که بعداً‌ به بازی آمد خوب بود.»
ازبکستان در دهه اخیر به عنوان یکی از بهترین‌ تیم‌های آسیا مورد تحسین قرار گرفته و از استعدادهای زیادی برخوردار شده است. اما این به معنای این است که برخی از این بازیکنان خوب ناچارند که با نیمکت‌نشینی کنار بیایند. اما آبراموف تاکید کرد که همه اعضای تیم نقش مهمی برای ازبکستان در طول تورنمنت بازی خواهند کرد: «ما بازیکنان خوب زیادی داریم. اما حالا مشکل من این است که ما بازیکنان خوب زیادی روی نیمکت ذخیره‌ها داریم و همه‌شان نمی‌توانند بازی کنند. اما آنها حرفه‌ای‌ هستند و باید این را درک کنند که همچنان می‌توانند نفش‌آفرین باشند وقتی که از روی نیمکت برمی‌خیزند.»
بازی بعدی ازبکستان روز چهارشنبه 12 ژانویه (22 دی ماه) مقابل کویت، قهرمان جام خلیج فارس است.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید