نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

متسو: از هواداران معذرت می خواهم

Qatar head coach, Bruno Metsu at the post-match press conference.

گل های زیبای اخمدوف و جپاروف شکست 2 بر صفر را به تیم قطر تحمیل کرد تا امید آن ها برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی را کاهش دهد و ازبکستان با پیروزی در ورزشگاه خلیفه اولین 3 امتیاز بازی را به دست آورد و در گروهش صدرنشین شد.

ازبکستان بازی را در اختیار داشت و حملات زیادی را روی دروازه قطر داشت.
متسو معتقد است که تیمش به اندازه کافی خوب نبود و چندین اشتباه داشت: « تیم ما امروز شروع خیلی بدی داشت. ما می خواستیم که برای هواداران و مردم بازی خوبی به نمایش بگذاریم، اما خیلی بد بازی کردیم. من از هواداران معذرت می خواهم، اما گاهی اولین بازی یک تورنمنت خیلی دشوار است و فشار زیادی روی بازیکنان است. به نظر من بازیکنان من می خواستند که به بهترین نحو بازی کنند، اما فشار زیادی را متحمل شدند و همه چیز را از یاد بردند. امروز واقعا روز بدی است. گاهی اوقات بازی افتتاحیه خیلی سخت است. این اولین باری نیست که تیم میزبان اولین بازی را با شکست آغاز می کند. آن ها برای امروز خیلی تمرین کرده بودند اما بعضی اوقات برعکس اتفاق می افتد و امروز هم همین اتفاق افتاد. خیلی مهم است که از بازیکنان حمایت کنیم. اگر یک مشکل وجود دارد، یک اشتباه وجود دارد، آن هم تقصیر من است».
قطر حالا باید تمام تمرکز خود را روی بازی روز چهارشنبه مقابل چین بگذارد. مسابقه ای که استرس زیادی به متسو وارد می کند. او برای امیدوار ماندن به صعود از گروه باید 3 امتیاز بازی با چین را کسب کند: « بازی با چین باید با پیروزی ما به پایان برسد. هیچ سوالی نیست. هیچ محاسبه ای نیست. هیچ چیز. اگر می خواهیم به مرحله بعد راه یابیم فقط باید ببریم. ما 5-6 روز برای آماده شدن وقت داریم. این بار فشار جوری دیگر روی تیم ماست. به نظر من برد ما دور از ذهن نیست. برای چین احترام زیادی قائلم، تیم بسیار خوبی است، اما چیزی که امروز دیدید آن چیزی نیست که ما هستیم».
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید