نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نیل: استرالیا اشتباهاتش را تکرار نمی کند

Lucas Neil (L) at their training session with his teammates.

دوحه: لوکاس نیل، کاپیتان استرالیا در آستانه بازی اول تیمش در جام ملت های آسیا 2011 قطر مقابل هند تاکید کرد تیمش از اولین حضورش در جام ملت های آسیا در سال 2007 درس های زیادی گرفته و اشتباهاتش را تکرار نمی کند.

استرالیا در دوره قبلی مسابقات در اولین بازی با عمان مساوی کردند و بعدش به عراق، قهرمان آن دوره 3 به یک باختند. پیروزی 4 بر صفر آن ها مقابل تایلند البته باعث شد بتوانند به دور حذفی برسند اما در یک چهارم نهایی و در ضربات پنالتی مقابل ژاپن شکست خوردند.

آن ها در این دوره در گروه C با هند، بحرین و کره جنوبی هم گروهند و به نظر می رسد جز بازی دوشنبه شان مقابل هند کار سختی مقابل تیم های دیگر داشته باشند.
نیل در این باره گفت:«ما باید هند را تحت فشار بگذاریم. همه انتظار دارند ما پیروز شویم اما هر بازی می تواند پر باشد از شگفتی های غیر منتظره. ما باید روی بازی خودمان تمرکز کنیم و امیدوار باشیم که صعودمان را به یک چهارم نهایی هر چه سریع تر قطعی کنیم. مساله ای که اهمیت دارد پیروزی است و بازیکنان ما در خودشان پیروزی بر کره جنوبی را هم می بینند. هند هم تیم شگفتی سازی است. ما شاید چند بازیکن آن ها را بشناسیم اما من یقین دارم آن ها از آن چه بقیه فکر می کنند بهتر ظاهر می شوند. امیدوارم آن ها این کار را از بازی بعد از ما شروع کنند. در ضمن امیدوار هستم کره جنوبی و بحرین هم برای هم مشکلساز شوند.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید