01-09-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بهترين مهاجمان ايران در تيم ملي هستند
غلامي: تيم كامل عراق را هم شكست ميدهيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بر خلاف بازيهاي غرب آسيا كه عراق را با چند بازيكن غايب شكست داديم، اين تيم را با تمام نفراتش در جام ملتهاي آسيا هم شكست ميدهيم.
محمد غلامي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: با تمريناتي كه انجام داديم فقط براي قهرماني بازي مي كنيم و تمام تلاش خود را براي انجام اين كار به كار مي گيريم.
غلامي در مورد وضعيتش گفت: هم در تمرينات استيلآذين و هم در تمرينات تيم ملي آماده هستم و خداراشكر قطبي از من راضي است و اميدوارم پاسخ اعتماد وي را بدهم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا حضورش در تركيب تيم ملي نوسان دارد؛ تأكيد كرد: بهترين مهاجمان ايران در تيم ملي هستند و من هم تلاشم را ميكنم در اين بين جايگاه ثابتي پيدا كنم. در اين مورد هم به نظرم قطبي سعي داشته نفرات ديگر را هم آزمايش كند، اما در مجموع تمام تلاشم را ميكنم بين 11 بازيكن اصلي باشم.
مهاجم تيم ملي در مورد بازي اول با عراق اظهار داشت: بازي سختي با اين تيم داريم. با اين تيم در غرب آسيا هم بازي كرديم. آنها تيم خوب و جنگندهاي هستند. عراقيها در غياب چند بازيكن اصلي در غرب آسيا با ما بازي كردند كه غايبان نيز در اين ديدار حضور دارند و تمام سعي ما پيروزي مقابل تيم كامل اين تيم است.
وي افزود: بازي اول مهم است، اميدوارم ببريم و با آمادگي كامل به بازيهاي بعدي فكر كنيم. مهم ترين رقيب ما در گروه عراق است. در مجموع ژاپن و كره جنوبي از تيمهاي مطرحي هستند كه مي توانند ما را در رسيدن به قهرماني تهديد كنند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|