01-09-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
توفیقزیچ: از عملکرد بازیکنانم بسیار راضی ام
دوحه: «گوران توفیقزیچ» با وجود شکست 2-0 تیمش مقابل چین در نخستین دیدار خود در جام ملتهای اسیا 2011 در روز شنبه از عملکرد شاگردانش به ویژه بعد از 10 نفره شدن در این بازی، رضایت دارد. این دیدار در نیمه اول بسیار نزدیک و پایاپای پیش می رفت اما کویتیها در دقیقه 35 و با اخراج مدافعشان ضربه بدی خوردند. با این حال این تیم عربی با وجود 10نفره بودن این شانس را داشت که با ضربات «حسین فاضل» و «بدر الموتاوا» که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته به گل برسد.
در نهایت استقامت تیم کویت در دقیقه 58 شکسته شد و 10 دقیقه بعد نیز این تیم گل دوم را دریافت کرد اما توفیقزیچ به جای ابراز ناراحتی از اخراج «ندا» به تمجید از بازیکنانش به خاطر ارائه تمام توانایی هایشان در ادامه بازی، پرداخت.
این مربی صربستانی گفت: «این بازی برای ما بسیار مهم بود و قبل از اخراج ندا ما تیم برتر میدان بودیم و کنترل بازی را در اختیار داشتیم. فکر می کنم همه دیدند که در دقایق پایانی نیمه اول هم تیم من با اینکه 11نفره نبود خوب بازی می کرد درست مثل شروع نیمه دوم که همین وضعیت ادامه داشت. زمانی که شما در حالی که یک بازیکن کمتر دارید، گلی دریافت می کنید ادامه مبارزه برایتان بسیار دشوار می شود اما در مجموع من از عملکرد بازیکنانم با وجود 10 نفره بودن رضایت دارم.»
توفیقزیچ با وجود رضایتمندی از عملکرد شاگردانش، به تواناییها و قدرت تیم چین هم اشاره داشت و تاکید کرد که بازی مقابل چنین حریفانی همواره دشوار است: «چین تیم بسیار قدرتمندی است. آنها بسیار منظم بازی می کنند و بازیکنان خیلی خوبی هم دارند. برای مثال «یو های»، «رونگ هائو» و «دو وِی» بازیکنان بسیار خوبی هستند. از دست دادن یک بازیکن مقابل تیمی مثل چین شرایط را برای ما بسیار دشوار کرد. با این حال این اولین بازی ما در این جام بود و این شکست باعث نشد که شانس صعود خودمان را از دست بدهیم. این مسابقه اوضاع را برای ما تغییر داد ما ما هنوز نمی توانیم به طور کامل در مورد شانس موفقیت یا عدم موفقیتمان صحبت کنیم.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|