01-10-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عدنان حمد: بابت از دست دادن پیروزی ناراحتیم
دوحه: «عدنان حمد» سرمربی اردن از اینکه تیمش در وقت اضافه یک پیروزی با ارزش مقابل ژاپن را از دست داد و به تساوی 1-1 مقابل این تیم بزرگ آسیا در ورزشگاه «اسپورتس کلاب» رسید ناراحت است.
اختلاف 75 پلهای این دو تیم در رنکینگ فیفا باعث شده بود بسیار انتظار بردی آسان را برای ژاپن در نخستین دیدارش در گروه B داشته باشند اما مسلما اردنیها طرز فکر دیگری داشتند و تا آخرین لحظات بازی نیز از حریف قدرتمند خود پیش بودند تا اینکه در وقت اضافه دروازهشان باز شد و پیروزی را با تساوی عوض کردند. «حمد» با وجودی که از روحیه و میل به پیروزی بازیکنانش خوشحال بود نتوانست ناراحتی خود را بابت از دست دادن یک پیروزی بزرگ پنهان کند.
این مربی عراقی بعد از بازی گفت: «بازی خوبی بود و دوست دارم تشکر خودم را از بازیکنانم به خاطر نظم و سازماندهی خوبشان درون زمین ابراز کنم. آنها با اعتماد به نفس بازی کردند و پیروزی دور از دسترس ما نبود. در مورد نتیجه به دست آمده باید بگویم این نتیجه می توانست خیلی بهتر از این باشد و با اینکه نتیجه بدی نیست اما باعث ناراحتی ما شد. گل دقایق آخر چیزی بود که ما انتظارش را نداشتیم و امید زیادی به کسب سه امتیاز این دیدار داشتیم.»
هرچند اردنی ها ناراحتند اما این نتیجه اصلا برای این تیم بد نیست، تیمی که امیدوار به بهبود رکورد شش سال پیش خود است، جایی که اردن موفق شد به مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا در چین صعود کند.
«حمد» معتقد است که نمایش بازیکنانش مقابل ژاپن آنقدر خوب بود که به آنها اعتماد به نفس لازم را برای دو دیدار بعدی مقابل عربستان و سوریه بدهد. او در این مورد گفت: «تیم ما نمایش بسیار معقولی داشت. ما به کسب سه امتیاز بسیار نزدیک بودیم اما ژاپنی ها در آخرین دقیقه آن را از ما گرفتند با این وجود نمی توانیم منکر نمایش خوب ژاپنی ها شویم. قبل از این بازی هم گفته بودم از اینکه در اولین دیدار با این تیم روبرو می شویم، خوشحالم. بازی بسیار سختی برای ما بود اما باعث افزایش روحیه ما برای بازیهای آینده شد.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|