نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كاهيل: مي‌خواستم توجه مردم را به سيل‌زدگان استراليا جلب كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال استراليا گفت: با انجام ژست پس از به ثمر رساندن گل دوم مقابل هند مي‌خواستم توجه مردم را براي كمك به سيل‌زدگان استراليا جلب كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كنفدراسيون فوتبال آسيا، تيم كاهيل شايد به دليل كندن پرچم كرنر پس از به ثمر رساندن يك گل شناخته شده باشد؛ اما پس از اينكه گل دوم خود را براي تيم ملي استراليا در پيروزي 4 بر صفر تيمش مقابل هند وارد دروازه حريف كرد، به روش متفاوتي شادي خود را نشان داد و ژست صحبت كردن با تلفن را براي تماشاگران به نمايش گذاشت.

مهاجم استراليا كه براي اورتون، تيم ليگ برتري انگليس بازي مي‌كند، در اين باره گفت: اين حركتم براي جلب توجه ديگران به هديه‌اي است كه من در خيريه‌اي براي قربانيان سيلي كه ايالت كوئينزلند در شمال‌شرقي استراليا را ويران كرده است، پيشنهاد داده‌ام.
كاهيل 35 ساله گفت: من هديه‌اي را از راه دور اهدا كردم كه لينك آن در EBay وجود دارد. 2 نفر از هر جاي دنيا در اين مزايده براي كسب شانس آمدن به اورتون و نشستن روي جاي مخصوص من براي تماشاي يك مسابقه، صرف شام و تماشاي يك جلسه تمريني و دريافت يك جفت كفش و پيراهن امضا شده، برنده خواهند شد.

وي تاكيد كرد: اين كاري است كه من فكر كردم مي‌توانم از طريق رسانه انجام دهم و به همين دليل كار ويژه‌اي انجام دهم. من اين ژست را نشان دادم زيرا مي‌خواهم مردم را به كمك از راه دور، اهداي پول و شركت در مزايده‌اي كه به راه انداخته‌ام، فرا بخوانم.

كاهيل خاطرنشان كرد: اين فوتبال است اما اتفاقاتي فراتر از فوتبال در آن رخ مي‌دهد و كمك به مردم و خانواده‌هايي كه در اين مسئله درگير هستند، روش من براي نشان دادن اين است كه به اين موضوع توجه دارم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید