سیدکا: عراق از صفر شروع میکند دوحه: ولفگانگ سیدکا سرمربی تیم ملی عراق پیش از آغاز دفاع از عنوان قهرمانی در جام ملتهای آسیا با یک مصاف جذاب مقابل ایران، از طرفداران خواست تا موفقیتهای گذشته را فراموش کنند. خیلی چیزها از زمان موفقیت تاریخی تیم ملی عراق در سال 2007 تغییر کرده و با وجود وضعیت بیثبات در کشور که در سه و نیم سال گذشته این تیم در رنکینگ جهانی با 33 پله سقوط به رده 101 سقوط کرده است. با وجود موفقیت بزرگی که عراق با ژوروان ویرا در تورنمنت قبلی به آن دست یافت، عراقیها با مربیان متعددی کار کردند تا اینکه سیدکا، سرمربی پرتجربه آلمانی را به خدمت گرفتند. سرمربی اسبق تیم ملی بحرین وظیفه سنگینی برای بالا بردن تیم از مرحله گروهی دارد، چه رسد برای دفاع موفق از عنوان قهرمانی. این مربی 56 تاکید کرد که باید موفقیتهای پیشین را پشت سر گذاشت و به آینده نگاه کرد. او گفت: «قهرمانی سال 2007 یک موفقیت عظیم و یک شگفتی بزرگ بود. من فیلمهای آن مسابقات را دیدهام و بسیاری از اعضای کادر فنی برای من از آن موفقیت تعریف کردهاند و اینکه چقدر به آن افتخار میکنند. اما این یک تورنمنت جدید است و ما دوباره از نقطه صفر شروع میکنیم. ما به عنوان مدافع عنوان قهرمانی اعتماد به نفس داریم، اما تیمهای دیگری هستند که میتوانند جام را ببرند.» یکی از این تیمها با سودای قهرمانی حریف روز سهشنبه، ایران است که سرمربیاش افشین قطبی اخیراً قاطعانه ادعا کرد که تیماش میخواهد برای چهارمین بار و پس از 35 سال دوباره قهرمان آسیا شود. مصاف میان این دو تیم قطعاً یکی از جذابترین بازیهای کل مرحله گروهی است و سیدکا انتظار دارد نزدیکترین مبارزه کل تورنمنت باشد. سرمربی اسبق وردر برمن گفت: «میدانم که یک مسابقه بسیار سخت خواهد بود. این بازی میان مدافع قهرمانی و قهرمان سه دوره آسیا است. ما این تیم را آنالیز کردهایم و برای مصاف با آنها آماده شدهایم.» سیدکا در مورد اهداف خود عراق در تورنمنت محافظهکارانه پاسخ داد و گفت باید بازی به بازی فکر کرد: «من فکر میکنم افراد به نقاط دور نگاه میکنند. ما فقط روی هدف فعلیمان تمرکز کردهایم که بازی مقابل ایران است. اگر ببریم سه امتیاز میگیریم. این یک بازی ویژه است، یک دربی، و ما روی پیروزی تمرکز کردهایم، نه چیز دیگر.»