نمایش پست تنها
  #206  
قدیمی 01-12-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حاجيلو:قطبي چندان از بازيكنان راضي نبود

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: افشين قطبي از بازي تيم ايران برابر عراق چندان راضي نبود، اما بي‌ترديد برابر کره شمالي بازيکنان فوتبال مد نظر او را ارائه خواهند داد.


اصغر حاجيلو درباره بازي تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عراق اظهار کرد: پيروزي خيلي خوبي را به دست آورديم. البته افشين قطبي تا حدودي از عملکرد بازيکنان راضي نبود و دوست داشت آن‌ها راحت‌تر مقابل حريف بازي کنند، اما جنگ فيزيکي سختي در ميدان حاکم بود و بازيکنان سعي داشتند تحت هر شرايطي در اين مسابقه پيروز شوند.
وي افزود: بدون شک در بازي با تيم‌هاي کره شمالي و امارات زيباتر بازي خواهيم کرد و بازيکنان آن فوتبالي که افشين قطبي مد نظر دارد را به نمايش خواهند گذاشت. سه امتياز بازي با عراق براي ما بسيار مهم بود، چرا که اين تيم يکي از حريفان جدي ما در گروه چهارم بود و ديگر اينکه مي‌خواستيم جام را با برد آغاز کنيم. اميدوارم در بازي بعدي با کره شمالي هم پيروز شويم و با 6 امتياز صعودمان را به مرحله بعد قطعي کنيم.
حاجيلو با بيان اينکه امارات هم از تيم‌هاي قدرتمند گروه چهارم است اظهار کرد: بازي امارات مقابل کره شمالي را ديديم. امارات تيم بسيار قوي‌اي بود. ما برابر اين تيم کار آساني نداريم. آن‌ها فوتبال بسيار قدرتمندانه‌اي را برابر کره شمالي بازي کردند. ما فکر مي‌کنيم کره شمالي هم در بازي دوم تيم قدرتمندتري نسبت به اين مسابقه خواهد بود.
وي ادامه داد: حساسيتي که بازي با عراق داشت، فوتبال بازيکنان را تا حدودي تحت تاثير قرار داد و ذهن آن‌ها را تنها به برد متمرکز کرد. اين پيروزي برگ برنده ما در بازي‌هاي گروه چهارم خواهد بود. هرچند براي ادامه راه ديگر اين مسابقه را فراموش کرديم. ما برد شيرين برابر عراق را به تمام مردم ايران و خانواده بازماندگان هواپيماي اروميه تقديم مي‌کنيم.
سرپرست تيم ايران درباره کيفيت بازي ايمان مبعلي در ديدار با عراق تصريح کرد: به ايمان اعتماد و اطمينان زيادي دارم. پيش از بازي هم نسبت به او حساسيت خاصي داشتم و مي‌دانستم اگر در زمين باشد مي‌تواند با بازي قدرتمندانه‌اش نتيجه را به سود ما عوض کند. خوشحالم که او در پيروزي تيم ايران تاثير زيادي داشت.
حاجيلو همچنين از فرستادن مسعود شجاعي به بيمارستان خبر داد و گفت: اين بازيکن دچار افت فشار شد و او را پس از مسابقه به بيمارستان فرستاديم تا تحت درمان قرار گيرد. اميدوارم هرچه زودتر مشکل وي حل شده و به جمع ساير بازيکنان ملحق شود.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید