نمایش پست تنها
قدیمی 01-15-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اتو فيستر:ايران و كره‌ فيناليست مي‌شوند

سرمربي اسبق تيم ملي عربستان گفت: فوتبال قابل پيش‌بيني نيست اما روي کاغذ مي‌توانم بنويسم که ايران و کره‌جنوبي فيناليست مي‌شوند.

اتو فيستردر مورد جام ملت هاي آسيا اظهار داشت: جام ملت هاي آسيا هميشه مهم و حساس بوده است. من تجربه حضور در اين تورنمنت با عربستان را داشته ام. شايد در دوحه شکل بازي ها فرق کرده باشد اما همه تيم ها به فکر پيروزي و کسب قهرماني هستند و مي خواهند با جام به کشورهاي خود بازگردند. هيجان در اين رقابت ها بالاست.
وي در مورد بازي ايران و عراق عنوان کرد: به نظر من تا اينجاي مسابقات فقط بازي ايران و عراق خوب و فني بود و ساير مسابقات هنوز چيز خاصي نداشته است. در اين مسابقه جدال فيزيکي و جسماني بالا بود.

سرمربي اسبق تيم عربستان در ادامه گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه گفت: نيمه اول بازي ايران و عراق تيم عراق در خلق موقعيت و سبک بازي بهتر بود اما در نيمه دوم شرايط عوض شد و ايران بهتر بازي کرد. گل دوم ايران را ديدم و لذت بردم چون عالي بود.
وي در مورد اينکه ايران در اين دوره از مسابقات چه نتيجه اي خواهد گرفت، اظهار داشت: ايران در هر مسابقه اي که شرکت کند هميشه جز بهترين و آماده ترين هاست و هميشه کانديداي قهرماني به شمار مي رود.
اين مربي تصريح کرد: در فوتبال چيزي قابل پيش بيني نيست. فکر مي کنم کره جنوبي رقيب جدي براي ايران است و روي کاغذ مي توانم بگويم که ايران و کره جنوبي فيناليست مي شوند. من از فوتبال ايران اطلاعات خوبي دارم حتي در يک مقطع از طريق يکي از دوستانم به من پيشنهاد شد براي سرمربيگري به استقلال بيايم.

فيستر در پاسخ به اين سوال که تجربه مربيگري در عربستان را دارد و فکر مي کند چرا عربستان در اين جام موفق نبود، گفت: نمي دانم اين چه عادت بدي است که سريع سرمربي در اين کشور تغيير پيدا مي کند. اين ايده و تفکر در عريستان وجود دارد که وقتي تيم فردا بازي دارد مربي بايد برنده مسابقه باشد اما در فوتبال برد و باخت و تساوي هست. بايد شکست را در فوتبال تحمل کرد. يک تيم هميشه نمي تواند پيروز باشد. در فوتبال يک روز مي بري و يک روز مي بازي اما اين طرز تفکر در عربستان وجود ندارد.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید