01-15-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان
مدافع کویت: مگر معجزه شود که ما صعود کنیم
بدر المتاوا، مدافع تیم کویت، معتقد است که قهرمان گالف کاپ برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی نیاز به معجزه دارد. تیم ملی کویت در 2 بازی اول خود مقابل ازبکستان و چین به ترتیب با نتایج 2 بر یک و 2 بر صفر شکست خورد تا برای صعود از گروه نیازمند معجزه باشد تا شرایطی خاص پیش بیاید. المتاوا، هافبک 26 ساله کویت، بی شک یکی از بهترین بازیکنان این تیم است و در سال 2004 هم در رقابت های جام ملت های آسیا حضور داشته است. به فاصله یک بازی مانده به پایان بازی ها در مرحله گروهی، المتاوا معتقد است که هم تیمی هایش باید رویای رسیدن به یک چهارم نهایی را از سر بیرون کنند: « شکست خوردن از ازبکستان پایان دنیا نبود، ما خوب بازی کردیم و سطح خوبی داشتیم. در آن بازی بدشانس بودیم، ولی خوب فوتبال همین است. ما نهایت تلاشمان را کردیم، اما برای صعود نیاز به معجزه داریم. همه چیز بعد از بازی با قطر مشخص می شود، از طرفی باید بگویم که در فوتبال همه چیز ممکن است». المتاوا که به همراه کویت موفقیت های زیادی را کسب کرده است می گوید:« دوست داشتیم که سال 2010 هیچ وقت تمام نمی شد. سال بسیار خوبی بود و ما چندین مقام کسب کردیم و برای مدتی طولانی این امر دست نیافتنی است. سال 2010 برای همیشه در ذهن هواداران کویت می ماند و من هم آن را از یاد نمی برم. ما بعد از 10 سال به جام ملت های آسیا راه یافتیم، قهرمان بازی های غرب آسیا شدیم، قهرمان گالف کاپ شدیم. همچنین خود من کاندیدای بهترین بازیکن سال آسیا شدم و در نهایت دوم شدم. من به عنوان بهترین گلزن دنیا انتخاب شدم، البته به گفته مقامات رسمی، و همه این ها برای من موفقیت های بزرگی هستند».
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|