01-15-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هاجم هند: از بازی مقابل بحرین درس آموختیم
دوحه: سونیل چتری، مهاجم تیم ملی هند، معتقد است که با شکست 5 بر 2 مقابل بحرین، تیمش این درس را آموخت که در بازی های جام ملت های آسیا یک لحظه هم نباید کوتاه آمد. تیم هند که بعد از 27 سال به رقابت های جام ملت های آسیا رسیده است، بعد از شکست 4 بر صفر مقابل استرالیا در اولین بازی خود در این مسابقات، روز گذشته با نتیجه 5 بر 2 مغلوب بحرین شد. آن ها در برابر بحرین نسبتا خوب بازی کردند، اما بازی خوب آن ها زیر سایه درخشش عبداللطیف محو شد.
چتری در مورد بازی می گوید: « ما اعتماد به ننفس خود را از دست دادیم و به نظر من فاصله دو تیم به این اندازه نبود، به هر حال خوب نبود و ما بازی را باختیم. بعد از این که پنالتی آن ها گل شد و ما بازی را به تساوی کشاندیم، باید به بازی خوبمان ادامه می دادیم، اما آن 3 گل بعدی واقعا ما را غافلگیر کرد. در این مسابقات از 90 دقیقه بازی حتی نباید یک دقیقه را هم سستی کنی، یعنی اینکه 99 درصد هم کافی نیست و ما این را آموختیم. به نظر من ما در نیمه دوم بد بازی نکردیم، با قدرت بازی را آغاز کردیم و این در برابر تیم هایی مثل بحرین و استرالیا کار آسانی نیست، مخصوصا وقتی 3 گل هم عقب باشی. ما جای پیشرفت زیادی داریم و این پیشرفت ها تنها با بازی در برابر تیم هایی مثل کره، استرالیا و بحرین حاصل می شود».
چتری به گل زیبای سینگ و عملکرد مثبت او هم اشاره کرد: « به نظر من 90 درصد گل برای سینگ بود. در کل بازی او نقش موثری داشت و در هر دو گل ما تاثیر زیادی داشت. او 3 یا 4 ماه پیش مصدومیت شدیدی داشت، اما شکر خدا به این مسابقات رسید و اکنون یکی از کلیدی ترین مهره های ماست. او یکی از هجومی ترین بازیکنان هند است و بازی او در روند رو به جلوی تیم ما در نیمه دوم بازی خیلی موثر بود».
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|