01-17-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آبراموف: مهم نیست که در مرحله بعد به چه تیمی میخوریم
Uzbek coach Vadim Abramov
دوحه: وادیم آبراموف، سرمربی تیم ملی ازبکستان از عملکرد تیماش پس از تساوی 2-2 مقابل چین که آنها را در گروه A نشاند و به مرحله یکچهارم نهایی جام ملتهای آسیا رساند، تمجید کرد.
ازبکستان در حالی پا به میدان گذاشت که تنها به یک امتیاز نیاز داشت تا صعودشان به مرحله حذفی را قطعی کند، اما پس از شش دقیقه با ضربه سر یو های که به اودیل اخمدوف برخورد کرد، عقب افتاد. اما با گذشت نیم ساعت از زمان بازی این هافبک آماده این بدشانسیاش را در پی پاس زیبای سرگی جپاروف با ضربهای فنی با بیرون پا جبران کرد. سپس الکساندر گینریخ در نیمه دوم آسیای میانهایها را پیش انداخت. اما هائو جونمین که بازی خوبی انجام داده بود، در دقیقه 56 با یک ضربه کاشته فوقالعاده مساوی کرد، و با اینکه چین فشار زیادی برای به ثمر رساندن گل پیروزیبخش وارد آورد، به هدفشان نرسیدند.
آبراموف پس از بازی گفت: «مرحله اول تمام شد، ما در صدر گروه هستیم، این یک بازی عالی بود و من فکر میکنم که همه خشنودند. من میخواهم از بازیکنانم قدردانی کنم چون در بازیهای گروهی بسیار خوب بازی کردند. نتیجه برای ما رضایتبخش بود برای همین هم امروز دفاعیتر بازی کردیم.»
اما فو بو، دستیار سرمربی تیم ملی چین معتقد است که ازبکستان خوششانس بود که یک امتیاز گرفت، چون آنها چند موقعیت را از دست دادند و شوت ژائو ژوری نیز در نیمه اول به تیر دروازه خورد. اما آبراموف این ادعا را رد کرد: «فکر نمیکنم که ما خوششانس بودیم. ما خیلی خوب بازی کردیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم. به عنوان نمونه وقتی که شاتسکیخ نتوانست در همان دقایق ابتدایی گل بزند. به اعتقاد من خیلی چیزها به روانشانسی بازیکنان بستگی دارد. دو بازی قبلی مقابل قطر و کویت، بازیهای بسیار دشواری در برابر دو حریف قدرتمند بود. ما شش امتیاز داشتیم که به مصاف چین رفتیم، اما صعودمان به مرحله بعد قطعی نشده بود.»
حالا ازبکستان در مرحله یکچهارم نهایی به مصاف یکی از سه تیم ژاپن، سوریه و اردن خواهد رفت. اما برای آبراموف مهم نیست که حریف چه تیمی خواهد بود، بلکه او، اگر میخواهند اولین جام قهرمانی آسیا را بالای سر ببرند، روی بهبود دفاع تیمش تمرکز میکند: «ما هیچ تیمی را برای مقابله انتخاب نمیکنیم، چون همه تیمها در مرحله بعد بسیار قوی خواهند بود. دفاع ما خیلی خوب بازی نکرده است و اشتباه زیاد دارد. حالا من پیش از بازی بعدی وقت دارم و باید ببینم که چه کار میتوانم انجام دهم.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|