01-17-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام ودرود
اول هر کار مدح کردگار
در هر دمی حمد صمد، دادارداور را دارم ، که همه ی مولکولهای ملک کل عالم را، در احاطه ی اداره و آگهی دارد وهر سِرّی در دو سرا درعرصه ی آگاهی اومعلوم می گردد
درطول سال در همه احوال در سرمای دی و گرمای مرداد همواره آوای حمداو سر می دهم او که کره ی ماهوارو ماردی را راهوارورام، ودر سلطه ی سلاله ی آدم در آورد او که گوی دواری را که گرداگرد هورمی گردد عرصه ی کار گاه کردار آدمی و گهواره اسرار و اعمال آل آدم ، واو را سرآمد و سوگلی عالم کرد
واوکه آدمکده ی عالم رادار العلم دهرکرده وهر امری در عوالم در مدار اراده ی الهی وحول مراد او می گردد
و هر کس روی سوی کرد گار آوردمسلماً صد در صد در سرای سرمد کامروا گردد وراه و رسم واسم وامر او در همه سوی سلطه دارد .
دوم اصل کلام
همواره حمد عالم آرای اعلی را در سر دارم که مرا هم علم داده و هم مرد عمل کرده و دلم را در ارگی محکم آرام و گامهای مرا مصمم، ودلی دلداده داده
و مادام که او را دارم دلی آسوده دارم
الهی مرا در ارائه ی سطوری سهل و رسا مددی مداوم ده که هرکلمه ی کلامم ساده درک گردد .
اما در احوالم
آدمی ام که سرد و گرم دهر را درک کرده ام
کارم مطالعه ی آلام مردم محروم ، و حامی اهل کمال و آدمی صلح مدار و دلی ساده ودردآلود ولی آمالی والا در سردارم
ودر هر حال واله ی محو آلام آل آدمم
و الحمد لله که مرا کار و کرداری سالم و سهمی در علم دوره ی معاصر وکلکی ماهر عطاء کرده
و الحمد لله که دلی آگاه و عمری مساعد دارم
ای الهی ای مولای ما مارا آگاهی ده
ای دادرس دهر ای والاگهر ما رارهائی ده
کردار های هوس آلود و اعمال عاطل وآمال مسموم و معاصی اولاد آدم مرا سردر گم و سالوسی وطراری و مکاری و طمعکاری در گرد آوری آل و مال و آمال محال مهد دلها را مکدر ودوده آلوده کرده
آری هر آدم طالح در وراء ماسک کردار مرئی رای دگری دارد
و سم هلاهل وسوسه ی مالداری در کاسه ی سرِگروهی، راه درک سالم را سد کرده و گوهر والای عمر راهدر می دهد
و دردا که کلام آدم عاصم را هوادار کم ودرگودال اوهام محو می گردد
ای آرام دل در آلام دهر ای آمرصلاح ومصدر الهام مرا در امور اصلاحی کمکی و راهکاری عملی ده که در صدد اصلاح امورم ومددی که راه سعی ا م هموار گردد و اصول معطر و معطل الهی که در محاصره ی گرد آلوداِعصار اَعصاردر آمده مرئی و مطهر گردد
ای معمار معاد و ای دارای داد
درموارد مرسوم آمادگی ام را اعلام کرده که در دل دلهره ی محو آلام ودر سرسعی در راه حل مسائل آحاد مردم دارم
الهی دلِ سرد آدمی را دلگرمی ده
مرا هم در کولاک دهر دلداری ده
وسلام
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|