01-28-2011
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مهندسان فرانسوی مرا از دکل 10 متری پایین انداختند
یادم می آید بعد از آنکه در رشته مهندسی برق از پلی تکنیک فرانسه فوق لیسانس گرفتم ، خواستم در همین رشته کاری پیدا کنم . آن موقع راه آهن برقی فرانسه تازه راه افتاده بود و به مهندس برق احتیاج فراوان داشت .
بعد از استخدام در راه آهن برقی فرانسه ، به خاطر کوشش و انجام درست کار ، سرپرست بخش مهمی شدم . این کار برای مهندسان فرانسوی خوشایند نبود و حسادت شدیدی نشان می دادند .
حتی جلوی روی من حسادت و ناراحتی خودشان را ابراز می کردند و از مدیر بالاتر می خواستند مرا اخراج کند و یا به یک جای معمولی و پایین بفرستد .
اما رییس از کارم رضایت کامل داشت و به خواسته های آنها اهمیتی نمیداد . خرابکاری ها برای بدنام کردن من ادامه یافت ولی اثری نکرد .
سرانجام روزی تصمیم گرفتند از من انتقام بگیرند و زهر چشمی نشان بدهند . روزی از روزها در حالی که از همه جا بی خبر بودم ، ناگهان چند نفر از آنها با دست و بال کثیف و با حالتی که در ظاهر نشان میداد درمانده و مضطر شده اند نزدم آمدند و گفتند :
((هر کاری می کنیم ، نمیتوانیم قطع برق دکل اصلی را رفع کنیم ، بهتر است خودت بیایی و از نزدیک نقصی که پیش آمده است بررسی و رفع کنی ))
با آنها به راه افتادم و به سراغ ایستگاه برق رفتم . در آنجا جریان برق را قطع کردم و آنگاه در حالی که ولت متر دستم بود از دکل 10 متری برق بالا رفتم بالای دکل مشغول بررسی و اندازه گیری بودم که آنها ناجوانمردی کردند و از داخل ایستگاه پایین برق را وصل کردند .
با وصل شدن برق ، در یک لحظه برق مرا از یک دکل 10 متری به پایین پرتاب کرد . آنها قصد جان من را کرده بودند اما خدا نخواست و مثل زمانی که در کویر گم شده بودم به طور معجزه آسایی نجات پپیدا کردم . گویی خدا به من میگفت : (( هنوز با تو کار دارم ))
من زمانی به هوش آمده بودم که در بیمارستان بودم . مرگ من با سقوط از ارتفاع 10 متری حتمی بود ولی خدا کمکم کرد و به گوشه ای که در آنجا مقداری ماسه بود افتادم و زنده ماندم . این موضوع برای افراد فنی و مهندسان آنجا بسیار بد شد ، زیرا همه فهمیده بودند علیه من توطئه شده بود .
ویرایش توسط bigbang : 01-28-2011 در ساعت 06:12 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|