دايي: با كريمي صحبت ميكنم، او ميتواند به پرسپوليس كمك كند/ تا من هستم شيث در پرسپوليس جايي ندارد
اگر بتوانيم با يكديگر همكاري داشته باشيم مطمئناً ميتوانيم به پرسپوليس كمك كنيم. هيچ كس به ياد ندارد كه من به كريمي در گذشته بياحترامي كرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد كه فاصلهها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال كريمي را بيشتر بدانيم.

سايت گل ـ گويا علي دايي سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت علي كريمي به اين تيم چراغ سبز نشان داده و حرفهاي شهريار نشان ميدهد كه احتمال پرسپوليسي شدن جادوگر در روزهاي آينده بسيار زياد است. دايي در آخرين مصاحبهاي كه در روزنامه پرسپوليس انجام داده در مورد بحث پرسپوليسي شدن كريمي ميگويد:« من هميشه علي را دوست داشته و دارم شايد بعضي مسائل اتفاق افتاده كه تعابير مختلفي را به همراه داشته است اما من كريمي را دوست دارم و حضور او ميتواند به هر تيمي كمك كند. الان حيف است چنين سرمايهاي را از دست بدهيم و من حتما با كريمي صحبت خواهم كرد.»
او ادامه ميدهد:« اگر بتوانيم با يكديگر همكاري داشته باشيم مطمئناً ميتوانيم به پرسپوليس كمك كنيم. هيچ كس به ياد ندارد كه من به كريمي در گذشته بياحترامي كرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد كه فاصلهها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال كريمي را بيشتر بدانيم.»
دايي در خصوص وضعيت شيث رضايي و مصاحبهاي كه اين بازيكن انجام داده ميگويد:«متأسفانه بايد بگويم كه او نتوانست قدر جايگاه خود را بداند و كارهايي انجام داد كه دور از شأن يك بازيكن پرسپوليس بود.
خدا را شكر ميكنم كه تمام بازيكنان پرسپوليس به اين مسأله تأكيد داشتند كه خيلي از حرفهاي شيث در مصاحبهاي كه انجام داد كذب محض است و ايشان مرتكب رفتارهايي شده كه ديگر شرايط براي ادامه همكاري مناسب نيست و من تا زماني كه در پرسپوليس هستم رضايي در اين تيم نخواهد بود.»
سرمربي پرسپوليس تأكيد ميكند:«خدا وكيلي خيلي از حرفهاي شيث خندهدار بوده و بايد بگويم اتفاقات مربوط به اين بازيكن فقط به يكي، دو مورد خلاصه نميشود. متأسفانه او مسائل كذبي را مطرح كرده كه البته قصد جواب دادن به آنها را ندارم.»