مهدوی کیا:تيم ما از هر نظر از استقلال بهتر بود
ما بدشانس بوديم.توپ بازيكن ما به تير خورد، بازيكن حريف خطاي صد در صد پنالتي را روي بازيكن ما انجام داد، در سه قدمي دروازه شانس گلزني توسط مهاجم تيممان از دست رفت و پس از آن هم هافبك جوان تيم ما اخراج شد

مهدی مهدوی کیا
سایت گل - مهدي مهديكيا كاپيتان استيلآذين كه در پرسپوليس و حتي استيلآذين تاكنون به استقلال نباخته بود با شكست اخير در هفته بيست و يكم ركورد شكستناپذيرياش مقابل استقلال از بين رفت. هر چند كه كاپيتان استيلآذين در گفتگو با ايلنا تاكيد كرد اين موضوع را نكته مهمي نميداند و به آن فكر نميكند.
ركورد شكستناپذيري شما مقابل استقلال شكسته شد. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
اين ركورد برايم چندان اهميتي نداشت چون من فقط به فكر تيم و كسب سه امتياز بازي بودم كه متاسفانه به آن نرسيديم و فرصتها را يكي پس از ديگري از دست داديم.
چرا در نيمه اول نتوانستيد از موقعيتهاي گل متعددتان استفاده كنيد؟
واقعا در نيمه اول چندين شانس مسلم گلزني را با بيدقتي و البته بدشانسي از دست داديم اما استقلاليها در 45 دقيقه اول از كمترين موقعيتهاي گلزنيشان به نحو احسن استفاده كردند. ما بدشانس بوديم.توپ بازيكن ما به تير خورد، بازيكن حريف خطاي صد در صد پنالتي را روي بازيكن ما انجام داد، در سه قدمي دروازه شانس گلزني توسط مهاجم تيممان از دست رفت و پس از آن هم هافبك جوان تيم ما اخراج شد.
اما قبول داريد استقلاليها حرفهايتر از شما كار كردند و باختند؟
تيم ما از هر نظر در نيمه اول از استقلال بهتر بود و من فكر ميكنم آنها فقط بهتر از تيم ما از موقعيتها استفاده كردند اما نكته مهم از ديد من اين بود كه بازيكنان تيم ما با وجود ده نفره بودن 90 دقيقه مقابل استقلال جنگيدند.
فكر نميكنيد كه با قعرنشيني استيلآذين قطعا يكي از تيمهاي سقوطكننده خواهيد بود؟
من اميدوارم كه در 13 هفته آينده امتيازات لازم را بگيريم. فاصله امتيازي تيمها با يكديگر نزديك است و ما در حال حاضر با تيم سيزدهم، چهار پنج امتياز فاصله داريم و من اميدوارم با وجود اين فاصله جبران مافات كنيم و در ليگ برتر بمانيم.
فكر نميكنيد سقوط با استيلآذين بدترين اتفاق براي زندگي ورزشي شما باشد؟
من فعلا به اين موضوع فكر نميكنم. شرايط تيم ما بعد از اردوي تركيه واقعا بهتر شده و من معتقدم بالاخره نوار بدشانسيهاي تيم ما در بازيهاي آينده پاره خواهد شد و فوتبال روي خوشش را به ما نشان خواهد داد.
كارتان در بازي آينده مقابل تيم مس كه در دو بازي اخيرش هم بازنده شده بسيار سخت به نظر ميرسد.
قطعا كار راحتي را در برابر مس كرمان در اين شهر پيشرو نخواهيم داشت. به هر حال اين تيم باخته اما ما در برابر مس به آب و آتش ميزنيم كه هر طور شده نتيجه بگيريم.
سوال آخرمان به انتخاب كارلوس كرش به عنوان سرمربي تيم مليمان باز ميگردد كه البته اين بار بحث حضور او به نظر جديتر از ساير گزينهها به نظر ميرسد.
من در اين مورد تصميم گيرنده نيستم و نظر خاصي در اين مورد نميتوانم بدهم.
به نظر شما كرش ميتواند براي تيم ملي ما موثر باشد؟
به هر حال كارلوس كرش سالها مربي منچستر بوده و در كنار مربياي مانند فرگوسن كار كرده و تجربيات خوبي دارد. من فكر ميكنم به لحاظ تجربه كرش مربي بسيار خوبي است اما اگر ميخواهيم از مربياني نظير كرش استفاده كنيم بايد بستر مناسب و امكانات لازم را براي آنها به وجود بياوريم