والدانو: بیش از مسی، کریس دی استفانوی قرن 21 است
کریس رونالدو را با هیچ کس دیگری عوض نمی کنیم
سایت گل- خورخه والدانو، مدیر فنی باشگاه رئال مادرید درپایان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل سوسیداد که با گلزنی رونالدو همراه بود، به تمجید از ستاره پرتغالی کهکشانی ها پرداخته و در صحبتهایش به نحوی به جملات کیکه سانچس فلورس که مسی را دی استفانوی قرن 21 خوانده بود پاسخ داد:« ماجرا این نیست که رونالدو گل می زند.من کریس را با هیچ کس دیگری عوض نمی کنم. بیشتر از مسی، فکر می کنم که رونالدو، دی استفانوی قرن بیست و یک است، چون همان پیراهن (پیراهن رئال) را برتن می کند.»
والدانو در ادامه تمجیدهایش از رونالدو و مسی گفت:« این افتخار بزرگی برای لالیگاست که بازیکنانی به این بزرگی این رقابتها را شکل می دهند. »
مدیر فنی باشگاه رئال در ادامه به آنالیز دیدار با سوسیداد پرداخت:« ما بازیهای پرفشار زیادی را برگزار کردیم و گلهایی که درنیمه اول به ثمر می رسانیم، باعث می شود تا با آرامش بیشتری کار را دنبال کنیم.بازی یکشنبه، بازی خیلی خوبی بود و سطح بسیار بالایی داشت .البته با گلهایی که زدیم توانستیم به پیروزی قاطعانه تر از آنچه فکرش را می کردیم برسیم.»
البته والدنو به جز کریس از سایر بازیکنان تیم هم تمجید کرد:« در این بازی دیدیم که بازیکنانی که بازیکنان ثابت تیم نیستند هم می توانند عملکرد فوق العاده ای داشته باشند.با آدبایور گام به گام به جلو می رویم. باید ببینیم که در پایان فصل برای خرید او وارد عمل خواهیم شد یا نه. در مورد اوزیل هم باید بگویم که او تکنیک فوق العاده ای دارد و بازی خیلی روانی را به نمایش می گذارد.»