نمایش پست تنها
  #1270  
قدیمی 02-14-2011
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: مهاباد
نوشته ها: 19,499
سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض


بركات زندگی خود را بشمارید

یكی از معتقدین راستین اك آرزو داشت به درجه بالاتری از تحول [معنوی] دست یابد. وی خواستار عشق بالاتری بود و من مسئول رسیدگی به این امر شدم. طی ارتباطی كه با او داشتم به وی متذكر شدم كه این راه، دنیوی نیست كه آغاز و پایانی داشته باشد و شما باید تمرین نمایید و به عبارتی دیگر باید اخلاص داشته باشید.
قدرت اخلاص به قلوبی راه می‌یابد كه عشق در آنجا باشد. هنگامی‌كه هدایای معنوی را دریافت می‌داریم به یكی از درجات اخلاص دست یافته‌ایم و باید آن را در قلب خود محافظت نماییم. همچنین من به او گفتم شما باید تعداد دعا و توسل‌هایی كه انجام می‌دهی به یاد داشته باشی، زیرا اشخاص بسیاری هستند كه آنچه را كه در اختیار ندارند می‌شمارند. به عنوان مثال دارایی همسایه شان را می‌شمارند و تحولات معنوی افراد دیگر و یا به مال و دارایی دیگران می‌نگرند. اما اگر همین اشخاص آغاز به شمردن بركات زندگی خود كنند و بخاطر آنچه كه دارند شكر گزار باشند، در آنموقع دریچه قلب آنها به روی عشق گشوده خواهد شد.
در زندگی زمانی پیش می‌آید كه ما نسبت به هیچ چیز و هیچ كس احساس قدر دانی نمی‌كنیم و این همان وقت است كه باید از همسر و فرزند خود تشكر كنیم. اگر كسی هست كه ما دوست داریم باید عشق خود را ابراز نماییم و این نكته بسیار مهم است كه سپاسگزار بركات زندگی خود باشیم. زیرا این گونه است كه این بركات در زندگی‌مان ادامه می‌یابند.

داستانهای ماهانتا – جلد سوم – فصل هفتم – تمرینات معنوی

__________________
شاره که م , به ندی دلم , ئه ی باغی مه ن
ره وره وه ی ساوایه تیم , سابلاغی مه ن

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید