02-15-2011
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نکات آموزنده
بايد براي خوشبخت زيستن،موقعيت هاي مناسب ايجاد كنيد نه اينكه در انتظار آن بنشينيم.
ما هميشه ديگران را بيش از حدي كه خوشبخت هستند تصور مي كنيم
سعادت ديگران بخش مهمي از خوشبختي ماست.
يكي ازراه هاي خوشبختي اين است كه نسبت به كوچكترين نعمت ها شكرگذارباشيم
دوستی آن نخ طلایی است که قلب همه ی مردم جهان را به هم می دوزد.
خداوندا تقديرم را زيبا بنويس كمك كن آن چه را تو زود مي خواهي من دير نخواهم و آن چه را تو دير مي خواهي من زود نخواهم
(دکتر علی شریعتی)
دستهايي كه كمك ميكنند مقدس تر ازلبهايي هستند كه دعا ميكنند.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: آفت زيركى خودستايى ، آفت شجاعت تعدى، آفت گذشت منت، آفت زيبايى غرور، آفت عبادت سستى، آفت سخن گفتن دروغ آفت دانش فراموشى آفت بردبارى سبكسرى، آفت شرافت خانوادگى فخرفروشى, آفت بخشندگى، اسراف ,آفت دين، خواهشهاى نفسانى است .
هیچگاه آرزو نکن جای کسی باشی، چون اگه آرزوت برآورده بشه اونوقت جای خودت تو دنیا خیلی خالیه.
"موتوا قبل ان تموتوا" بمیرید پیش از آنکه مرده باشید.
"رسول اکرم(ص)"
امام احمد رحمه الله: إن أحببت أن يدوم الله لك علي ماتحب فدم له علي مايحب
رسول الله صلى الله عليه و سلم: «أقرب ما يکون العبد من ربه و هو ساجد فاکثروا الدعا»
نزديکترين وضعيتى که بنده با خدايش داردهنگام سجده است لذا در آن بسيار دعا کنيد .
صدق رسول الله
اگرانسانهابدانند،فرصت،باهم بودنشان،چقدرمحدوداست. محبتشان نسبت به يكديگر نامحدود مي شود .
انما المومنون الذين اذا ذكرو اللة وجلت قلوبهم و اذا تليت عليهم اياتة زادتهم ايمانا و علي ربهم يتوكلون انفال 2
هرروز صبح آغازي دكر است ، هر روز جهاني است كه از نو تولد مي يابد. امروز ، روزي نو است ، اين دنياي من است كه امروز ، از نو بنياد مي يابد . سراسر حياتم را تااين لحظه كذرانده ام ، تا جنين روزي فرا رسد . اين لحظه ، اين روز ،همجون لحظه هاي ديكر در طول ابديت خوب و كرامي است . بر آنم كه از اين روز ولحظه لحظه ي آن ، بهشتي زميني بيافرينم .
"دان كاستر"
اگرملتي داراي جنبشهاي آزاديخواهي نباشدتاريخ آن تكرارگذشته هاي آن خواهدبود
(ادونيس)
زندگي راز نهاني است كه افشا نشود زندگي واژه سختى است كه معنا نشود زندگي طعم خوش خواستن است چشم اميد به او داشتن است
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|