نمایش پست تنها
قدیمی 02-17-2011
sharareh1 آواتار ها
sharareh1 sharareh1 آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,827

1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آنها را به حضرت ابوالفضل(ع) واگذار می*کنم

رای کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس اعلام شد که طی آن اعضای کمیته انضباطی شیث رضایی را به اشد مجازات در آیین نامه محکوم کردند.

کسر 15 درصد از قرارداد، مبلغی حدود 45 میلیون تومان خواهد بود.

متن گفت*وگوی شیث با خبرنگار ورزشی برنا را در زیر میخوانید:

*از حکم کمیته انضباطی باشگاه در مورد خودت مطلع هستی؟
-بله، حکم باشگاه الان به دستم رسیده و هنوز مانده ام که چرا تا این اندازه، سخت گیرانه عمل کردند.

*این جریمه به خاطر مصاحبه قبلی تو بوده است؟
-بله. طی 6 ماه اخیر که در تیم اذیت و آزار شدم و لحظات سختی را تجربه کردم، فقط 2 بار مصاحبه انجام دادم که گویا یکی از مصاحبه هایم باعث ناراحتی مسوولان شده بود و آنها واکنش نشان دادند.

*در این مورد حرفی نداری؟
-نه. من فقط حقایق را گفتم و نمی دانستم که به خاطر صحبت هایم باید به اشد مجازات محکوم شوم. حالا سوالم این است؛ آیا تمام افرادی که مصاحبه کردند با آنها هم چنین برخوردی انجام شد؟!

*منظورت علی دایی است؟
-من اسمی نمی آورم؛ اگر یک بار مصاحبه کردم، آقایان 5 بار جوابم را دادند. اگر با یک مصاحبه من مصلحت باشگاه زیر سوال رفته، مصاحبه های پیاپی توسط آقایان شان باشگاه را زیر سوال نبرده است؟!

*گویا امسال اوضاع بر وفق مرادت نبود؟
-متاسفانه امسال بدترین ظلم ها را دیدم و این یکی هم به آن اضافه شد. مشکلی نیست و سختی های را تجربه کردم.

*با این شرایط نمی خواهی از پرسپولیس جدا شوی؟
-خیلی از افراد تلاش می کنند تا من را به سمت در خروجی باشگاه هدایت کنند. اگر حتی تمام قراردادم را هم ندهند ذره ای از عشقم به پرسپولیس کم نخواهد شد و مردم تا هر وقت بخواهند در پرسپولیس می مانم.

*حرف خاصی ندارید؟
نه. فقط در این روز عزیز تمام کسانی را که به من ظلم کردند را به حضرت ابوالفضل (ع) واگذار می کنم.