نمایش پست تنها
قدیمی 02-18-2011
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

سخن بزرگان

" نامخفت دهندگان را نمی خواستم و خفت کشندگان را ، می خواستم نام تو را بدانم ،و تنها نامی که می خواستم و ندانستم .
" احمد شاملو

" میدونی وقتی خدا داشت بدرقه ام می کرد بهم چی گفت ؟ جایی که می ری مردمی دارهکه می شکننت ، نکنه غصه بخوری تو تنها نیستی ، تو کوله بارت عشق می ذارمکه بگذری ، قلب می ذارم که جا بدی ، اشک می دم که همراهیت کنه و مرگ کهبدونی بر می گردی پیش خودم .
" احمد شاملو

" همه لرزش دست و دلم از آن بود ، که عشق پناهی گردد ، پروازی ، نه گریزگاهی گردد .
"احمد شاملو

" زندگیرا از نخست برای من بد ترجمه کرده اند ، زندگی را یکی مرگ تدریجی نام نهاد، یکی بدبختی مطلق معنی کرد ، یکی درد درمان ناپذیرش خواند ، و سرانجامیکی رسید و گفت : زندگی به تنهایی ناقص است تا عشق نباشد ، زندگی تفسیر نمیشود ."
احمد شاملو

" نه دررفتن حرکت بود ، نه در ماندن سکون ، شاخه ها را از ریشه جدایی نبود ، وباد سخن چین با برگ ها رازی چنان نگفت که به شاید ، دوشیزه عشق من مادریبیگانه است ، و ستاره پر شتاب بر مداری معیوس جاودانه می گردد .
" احمدشاملو

" نامخفت دهندگان را نمی خواستم و خفت کشندگان را ، می خواستم نام تو را بدانم ،و تنها نامی که می خواستم و ندانستم .
" احمد شاملو

" مسلمان بودن تنها در نماز خواندن نیست ... کسی که ظلم را می بیند و مبارزه نمی کند ، مسلمان نیست !
" دکتر علی شریعتی

"نیازهمیشه زاده نقص نیست ، زاده فقر نیست ، نیازهایی هست که زاده کمال است واقتضای غنی . آن که زیبایی دارد ، در جستجوی نگاه آشنایی است که بدان عشقبورزد و آن که غنی است نیازمند یافتن نیازمندی که بدان ببخشد !
" دکتر علی شریعتی

"دو زندانی که از تاریکی و تنگنا به ستوه آمده اند ، آهنگ فرار دارند : یکی به " آن جا " و دیگری به " هرجا"...
" دکتر علی شریعتی

"من ازدو کار متنفرم: نالیدن و از خود دفاع کردن ! شجاع به همدرد نیازمند نیست ومرد پاک را زندگی و زمان تنها نمی گذارد ! زندگی اش از او دفاع می کند . پلیدان، هرگز پاکدامنی را نمی توانند آلوده کنند، هر چند اگر سنگ را بسته وسگ ها را رها کرده باشند!
" دکتر علی شریعتی

" قلمم را بشکنید، زبانم را ببرید و لبهایم رابدوزید، حسرت یک آخ را بردلتان می گذارم!
" دکتر علی شریعتی

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید