به به سلام به همگی
استاد اون موقع که سوالو ازتون پرسیدم نمیشه گفت اوایل سال م بود ولی ما مثل بچه های کوچولو تازه داشتیم یاد میگرفتیم که چهاردست و پا راه بریم! طوریکه من حتی نمیدونستم به + میگن پلاس!!!
البته میدونستم، میخوام بگم خیلی خیلی نابلد بودم و خیلی دیر دستم اومد که برنامه نویسی و اینا چه جوریه! اینه که متوجه شما نشدم اما الان دیگه دارم یواش یواش میفهمم برنامه نویسیو همینطور جواب شما رو.
خوب یادتون مونده ها!
ادمین شما که خوب توضیح میدید. بابت لینک هم ممنون میخونمش حتما،بازم سوالای زیادی دارم که اینجا خواهم پرسید، ولی آسونند خودم میدونم! اما احتیاج به توضیح بیتشر دارم مخصوصا مبحث * و &، شباهت ها و تفاوت ها! حالا فعلا باید بگردم ببینم دقیقا مشکلاتم چین. هر چی که اینجا میپرسم خیالم راحته که متخصصین و با تجربه ها هستن ک کامل و واضح جوا ب آدمو میدن. خیلی مرسی.
رزیتا خانوم خیلی بیشتر خوشوقتم! آخه هم رشته ایم. چند روز پیش جلسه معارفه ای برا ورودی های جدید گذاشتن که خیلی بهمون خوش گذشت! باید اوایل مهر میذاشتن، اونوقت حالا گذاشتن!
من به اسی گلدن پیشنهاد میکنم کتاب مرجع کامل پروژه های سی ++ رو دانلود کنه و تمریناشو بخونه. آقای فتاحی این کتابو به من دادن، خیلی موثر بود برام. ببین این آدرسیه که میتونی دانلودش کنی:
http://www.aghazeh.com/programing-la...urce-code.html