نمایش پست تنها
قدیمی 03-19-2011
MosiGolpa آواتار ها
MosiGolpa MosiGolpa آنلاین نیست.
کاربر عادی

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
سپاسها: : 0

7 سپاس در 5 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
خوب كه نگاه می‌كند می‌بیند چیزی شبیه یك موجود وحشتناك و گاهی پشمالو روی سینه‌اش نشسته و گویی جان او را می‌گیرد.

علائم توهمی:
این مرحله شامل دیدن یا شنیدن تصاویر و صداهایی طی فلج اندام‌هاست. به‌گونه‌ای كه فرد فكر می‌كند كسی كنارش ایستاده یا صدای عجیبی می‌شنود. دیدن سایه افراد، تجربه خروج از بدن، احساس شناور بودن در هوا، شنیدن گام‌هایی كه نزدیك می‌شوند هم از علائم توهم‌گونه است.
در این دسته معمولا توهمات شنیداری از همه شایع‌تر است. افراد معمولا از شنیدن صداهای خراشیدن چیزی، خندیدن، تراشیدن، وزوز، زنگ زدن و صداهای مختلف سخن می گویند كه بسیار واقعی به نظر می‌رسند.

تا حالا نشنیدم کسی چیزی دیده باشه ولی قسمت شنیداری رو بله شاید همه تجربه اش رو داشته باشند که به این دلیل قدرت تخیل آدم بخاطره ترسش بالا میره و کوچکترین صدایی برای فرد چند برابر و وحشتناک میشود و شاید دچار توهم بشه و ازش موجودی بسازه، شما وقتی تنها در خانه ای با ترس بخوابید هر صدایی رو تبدیل به عامل تهدید کننده ای میکنید، مثل این خاطره من: بچه که بودم یه بار تنها توی خونه موندم، زلزله شد و درب خونمون شروع کرد به صدای عجیب دادن و من چون فقط متوجه درب بودم و فکر کردم دزده، با کلی ترس پریدم توی کوچه، چون اولین عمل تهدید کننده همین بوده واسم دیگه لرزش ساختمون رو متوجه نشدم، البته بی دلیل هم نبود، آخه داشتم باطری مینداختم به این برسا که صدای خنده میده، همین که باطری انداختم ببینم واسه چی باطری میخوره و تا صدای خنده داد زلزله شد
این حالت بختک وقتی برای فرد ایجاد میشه که فرد با دلشوره و ناراحتی و یا اعصابی بهم ریخته و استرس میخوابه پیش میاد و برای فردی که با آرامش و بدون فکر میخوابه به هیچ عنوان پیش نمیاد و این حالت بخاطر ضعف بدنی هست و هر کسی دیگه میدونه که استرس و نگرانی سیستم دفاعی رو تضعیف میکنه و فرد را آسب پذیر تر میکنه.

حتی در حالت بیداری و عادی هم اگر فرد دچار نگرانی و ضعف بدنی بشه از هر چیزی خواهد ترسید

دلیل دیگه هم اینه که بعضی ها با روی باز نمیخوابن و سرشون رو میپوشونن یعنی سرشونو میبرن زیر پتو و این باعث میشه اکسیژن به مغزشون نرسه و بخاطره دی اکسید کربن جمع شده زیر پتو بختـــــــــک بــــیــاد پیششون بخوابه
پس شبا با ترس نخوابید که بختک میاد سراغتون

ویرایش توسط MosiGolpa : 03-19-2011 در ساعت 11:59 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید